Запис Детальніше

Спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки (Патент на корисну модель № 55318)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки (Патент на корисну модель № 55318)
Способ производства паштета мясного из куриной печени (Патент на полезную модель № 55318)
Method of producing meat pate, chicken liver (Utility model patent number 55318)
 
Creator Пасічний, В. М.
Ястреба, Ю. А.
Жабіна, О. В.
Вітковська, Ю. О.
Пасичный, В. Н.
Ястреба, Ю. А.
Жабин, А. В.
Витковская, Ю. А.
Pasichniy, V. M.
Yastreba, J.
Zhabina, O.
Vitkovska, Y.
 
Subject куряче м'ясо
куриное мясо
chicken
білковий стабілізатор
бланшування
регулятор кислотності
protein stabilizer
blanched
acidity regulator
белковый стабилизатор
бланширование
регулятор кислотности
 
Description Розроблено спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки передбачає підготовку сировини, подрібнення, соління, приготування фаршу, формування і термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії фаршу використовуються бланшовані куряче м'ясо і печінка, бланшовані куряча і свиняча шкурка у вигляді білкового стабілізатора, сало, смажені морква і цибуля, яйця або жовток курячий, сироватка молочна суха або сухе молоко, гриби бланшовані або відновлений гідратацією грибний порошок, суміш спецій і приправ, композицію харчових добавок на основі гідроколоїдів і регуляторів кислотності, сіль кухонна, бульйон або вода.Разработан способ производства паштета мясного из куриной печени предусматривает подготовку сырья, измельчения, соления, приготовления фарша, формирования и термическую обработку, отличающийся тем, что на стадии фарша используются бланшированные куриное мясо и печень, бланшированные куриная и свиная шкурка в виде белкового стабилизатора, сало, жареные морковь и лук, яйца или желток куриный, сыворотка молочная сухая или сухое молоко, грибы бланшированные или восстановлен гидратацией грибной порошок, смесь специй и приправ, композицию пищевых добавок на основе гидроколлоидов и регуляторов кислотности, соль, бульон или вода.A method of producing meat pate, chicken liver provides training materials, shredding, salting, cooking meat, forming and heat treatment, characterized in that the stage used blanched minced chicken meat and liver, blanched chicken and pork skin in the form of protein stabilizer, bacon, roasted carrots and onions, egg or chicken egg yolk, milk whey or milk powder blanched mushrooms or restored hydration mushroom powder, a mixture of spices and condiments, food additives composition based on hydrocolloids and controls acidity, salt, broth or water.
 
Date 2013-02-08T10:38:05Z
2013-02-08T10:38:05Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Патент 55318 UA, МПК (2009) А 23 L 1/317 Паштет м’ясний м'ясного з курячої печінки / Пасічний В. М., Ястреба Ю. А., Жабіна О. В., Бутовська Т. В. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № u201006762 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6168
 
Language other