Спосіб виробництва снеків м’ясних №66027
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва снеків м’ясних №66027
Способ производства снеков мясных №66027 Method of producing dried meat snacks №66027 |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Думан, І. П. Петрань, О. С. Пасичный, В. Н. Думан, И. П. Петран, А. С. Pasichniy, V. M. Duman, I. Petran, O. |
|
Subject |
Снек, м'ясоптиц,засолювання, в’ялення, нітритнатрію, пластівцічипалички.
Снек, мясо птиц, засолки, вяления, нитрит натрия, хлопья или палочки. Snack, poultry, salting, curing, sodium nitrite, flakes or sticks. |
|
Description |
Розроблено спосіб виробництва снеків м’ясних в’ялених, що включає підготовку сировини, засолювання, перемішування, в’ялення, який відрізняється тим, що як сировину використовують м'ясоптиці з вмістом жиру 1-15% і сполучної тканини1-10%, при засолюванні додають нітрит натрію та суміш приправ або смакоароматичну композицію, витримують при температурі 0-12 °C протягом 0,25-12 діб, промивають проточною водою, підсушують, нарізають на шматочки масою 40-1200 г , пластівці чи палички та сушать в сушильній камерах конвективним примусовим теплообмінником до вмісту вологи 25-35%.Разработан способ производства снеков мясных, включающий подготовку сырья, засолки, перемешивания, вяления, который отличается тем, что в качестве сырья используют мясо птицы с содержанием жира 1-15% и соединительной ткани 1-10% , при засолке добавляют нитрит натрия и смесь приправ или вкусоароматических композицию, выдерживают при температуре 0-12 ° C в течение 0,25-12 суток, промывают проточной водой, подсушивают, нарезают на кусочки массой 40-1200 г, хлопья или палочки и сушат в сушильной камерах конвективным принудительным теплообменником до содержания влаги25-35%.A method of producing dried meat snacks, including training materials, salting, mixing, curing, wherein that is used as raw poultry meat containing 1-15% fat and connective tissue 1-10% when salting added sodium nitrite and the mixture of seasonings or flavoring composition is maintained at a temperature of 0-12 ° C during 0,25-12 days, washed in running water, dried, cut into pieces weighing 40-1200 g, flakes or sticks and dried in drying chamber forced convection heat exchanger to a moisture content of 25-35%.
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2013-02-08T12:38:28Z
2013-02-08T12:38:28Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. на корисну модель 66027 України, МПК A 23 L 1/31,. Спосіб виробництва снеків м’ясних / Пасічний В.М., Думан І.П., ПетраньО.С.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U201105539; заявл. 29.04.2011; опубл. 26.12.2011. Бюл. №24, 2011р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6170 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№66027;
|
|