Запис Детальніше

Спосіб виробництва снеків м’ясних №66027

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва снеків м’ясних №66027
Способ производства снеков мясных №66027
Method of producing dried meat snacks №66027
 
Creator Пасічний, В. М.
Думан, І. П.
Петрань, О. С.
Пасичный, В. Н.
Думан, И. П.
Петран, А. С.
Pasichniy, V. M.
Duman, I.
Petran, O.
 
Subject Снек, м'ясоптиц,засолювання, в’ялення, нітритнатрію, пластівцічипалички.
Снек, мясо птиц, засолки, вяления, нитрит натрия, хлопья или палочки.
Snack, poultry, salting, curing, sodium nitrite, flakes or sticks.
 
Description Розроблено спосіб виробництва снеків м’ясних в’ялених, що включає підготовку сировини, засолювання, перемішування, в’ялення, який відрізняється тим, що як сировину використовують м'ясоптиці з вмістом жиру 1-15% і сполучної тканини1-10%, при засолюванні додають нітрит натрію та суміш приправ або смакоароматичну композицію, витримують при температурі 0-12 °C протягом 0,25-12 діб, промивають проточною водою, підсушують, нарізають на шматочки масою 40-1200 г , пластівці чи палички та сушать в сушильній камерах конвективним примусовим теплообмінником до вмісту вологи 25-35%.Разработан способ производства снеков мясных, включающий подготовку сырья, засолки, перемешивания, вяления, который отличается тем, что в качестве сырья используют мясо птицы с содержанием жира 1-15% и соединительной ткани 1-10% , при засолке добавляют нитрит натрия и смесь приправ или вкусоароматических композицию, выдерживают при температуре 0-12 ° C в течение 0,25-12 суток, промывают проточной водой, подсушивают, нарезают на кусочки массой 40-1200 г, хлопья или палочки и сушат в сушильной камерах конвективным принудительным теплообменником до содержания влаги25-35%.A method of producing dried meat snacks, including training materials, salting, mixing, curing, wherein that is used as raw poultry meat containing 1-15% fat and connective tissue 1-10% when salting added sodium nitrite and the mixture of seasonings or flavoring composition is maintained at a temperature of 0-12 ° C during 0,25-12 days, washed in running water, dried, cut into pieces weighing 40-1200 g, flakes or sticks and dried in drying chamber forced convection heat exchanger to a moisture content of 25-35%.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2013-02-08T12:38:28Z
2013-02-08T12:38:28Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Пат. на корисну модель 66027 України, МПК A 23 L 1/31,. Спосіб виробництва снеків м’ясних / Пасічний В.М., Думан І.П., ПетраньО.С.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U201105539; заявл. 29.04.2011; опубл. 26.12.2011. Бюл. №24, 2011р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6170
 
Language other
 
Relation №66027;