Запис Детальніше

Просторово-часові відмінності формування місткості ринку продовольства в західноукраїнському регіоні

DSpace at TNPU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Просторово-часові відмінності формування місткості ринку продовольства в західноукраїнському регіоні
Пространственно-временные отличия формирования емкости рынка продовольствия в западноукраинском регионе
Spatial-temporal differences in food market capacity formation in west-ukrainian region
 
Creator Сухий, Петро Олексійович
 
Subject агропродовольчий ринок
Західна Україна
виробництво с/г продукції
раціональна норма
 
Description Досліджено виробництво, споживання та формування балансів продуктів харчування в Західній Україні у 2008-2009 роках. Розглянуто структуру молочного ринку, умови його формування та канали реалізації виробленого молока. Розраховано баланси між раціональною нормою та фактичним споживанням окремих продуктів харчування в областях Західної України. Отримані показники свідчать, що населенням регіону споживається 43,5% м’яса, 71% молока, майже 67% курячих яєць та овоче-баштанних культур, 36% плодів та ягід від рекомендованих норм. Споживання
Исследовано производство, потребление и формирование балансов продуктов питания в Западной Украине в 2008-2009 годах. Рассмотрена структура молочного рынка, условия его формирования, каналы реализации произведенного молока. Рассчитано баланс между рациональной нормой и фактическим потреблением отдельных продуктов питания в областях Западной Украины. Полученные показатели свидетельствуют о том, что населением региона потребляется 43,5% мяса, 71% молока, около 67% куриных яиц и овощебахчевых культур, 36% плодов и ягод от рекомендованных норм потребления
Peculiarities of production, consumption and expense of basic meat and plant food products in Western Ukraine in 2008 – 2009 are disclosed. Structure and peculiarities of milk product market formation in conditions of formation of differently structured regional economic complex are considered. Balance between rational standard and actual consumption of some food products in West Ukrainian administrative regions is estimated. Estimation results show that the population consumes as follows: meat – 43,5%, milk – 71%, eggs, vegetable\melon field product – nearly 67%, fruit and berry – 36% out of recommended standard
 
Publisher Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
 
Date 2013-02-09T18:48:47Z
2013-02-09T18:48:47Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Сухий, П. Просторово-часові відмінності формування місткості ринку продовольства в західноукраїнському регіоні [Текст] / П. Сухий // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Географія / редкол.: В. Я. Брич, О. В. Заставецька, С. І. Іщук [та ін.]. – Тернопіль : Тайп, 2010. – Вип. 2 (28). – С. 37–45. – Бібліогр. в кінці ст.
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/2490
 
Language uk
 
Relation Географія
 
Rights © Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка