Запис Детальніше

Вдосконалення енергоресурсо - зберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення енергоресурсо - зберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів
Усовершенствование энергоресурсосохраняющих технологий производства функциональных соевых продуктов
Improving of energy saving technologies of functional soybean products manufacturing
 
Creator Шаркова, Н. О.
Авдеева, Л. Ю.
Усатюк, С. І.
Жукотський, Е. К.
Метьолкіна, О. С.
Буцъко, О. А.
Sharkova, N.
Avdeeva, L.
Usatyuk, S.
Zhukotskyi, E.
Metolkina, O.
Butsko, O.
Усатюк, С. И.
 
Subject безпека харчових продуктів
якість води
соєві продукти
безопасность пищевых продуктов
качество воды
соевые продукты
food safety
water quality
soy products
 
Description Розглянуто основні питання безпеки харчових продуктів, пов'язані зі зниженням якості води водогону. Встановлено і проаналізовано вплив попереднього очищення води на показники безпеки соєвих продуктів. Запропоновано практичний спосіб вирішення питання очищення питної води у промислових умовах для підвищення якості харчових продуктів. Рассмотрены основные проблемы безопасности пищевых продуктов, связанные со снижением качества водопроводной воды. Установлено и проанализировано влияние предварительной очистки воды на показатели безопасности по содержанию токсичных элементов соевых продуктов. Предложен практический способ решения вопроса очистки питьевой воды для улучшения качества пищевых продуктов. Attention is paid to the principal problems of safety of food products, which are connected with lowering of drinking water's quality. The factors of safety of soy bean products components are determined and analyzed. The author recommends practical method of drinking water purification for improvement of food products quality.
 
Date 2012-10-02T13:04:01Z
2012-10-02T13:04:01Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Шаркова, Н. О. Вдосконалення енергоресурсо- зберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів / Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдеева, С. І. Усатюк, Е. К. Жукотський, О. С. Метьолкіна, О. А. Буцъко // Аграрна наука і освіта. - 2006. - Т. 6, № 3-4. - С. 138-142.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3125
 
Language uk_UK