Вдосконалення енергоресурсо - зберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення енергоресурсо - зберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів
Усовершенствование энергоресурсосохраняющих технологий производства функциональных соевых продуктов Improving of energy saving technologies of functional soybean products manufacturing |
|
Creator |
Шаркова, Н. О.
Авдеева, Л. Ю. Усатюк, С. І. Жукотський, Е. К. Метьолкіна, О. С. Буцъко, О. А. Sharkova, N. Avdeeva, L. Usatyuk, S. Zhukotskyi, E. Metolkina, O. Butsko, O. Усатюк, С. И. |
|
Subject |
безпека харчових продуктів
якість води соєві продукти безопасность пищевых продуктов качество воды соевые продукты food safety water quality soy products |
|
Description |
Розглянуто основні питання безпеки харчових продуктів, пов'язані зі зниженням якості води водогону. Встановлено і проаналізовано вплив попереднього очищення води на показники безпеки соєвих продуктів. Запропоновано практичний спосіб вирішення питання очищення питної води у промислових умовах для підвищення якості харчових продуктів. Рассмотрены основные проблемы безопасности пищевых продуктов, связанные со снижением качества водопроводной воды. Установлено и проанализировано влияние предварительной очистки воды на показатели безопасности по содержанию токсичных элементов соевых продуктов. Предложен практический способ решения вопроса очистки питьевой воды для улучшения качества пищевых продуктов. Attention is paid to the principal problems of safety of food products, which are connected with lowering of drinking water's quality. The factors of safety of soy bean products components are determined and analyzed. The author recommends practical method of drinking water purification for improvement of food products quality.
|
|
Date |
2012-10-02T13:04:01Z
2012-10-02T13:04:01Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шаркова, Н. О. Вдосконалення енергоресурсо- зберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів / Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдеева, С. І. Усатюк, Е. К. Жукотський, О. С. Метьолкіна, О. А. Буцъко // Аграрна наука і освіта. - 2006. - Т. 6, № 3-4. - С. 138-142.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3125 |
|
Language |
uk_UK
|
|