Запис Детальніше

Аналітичне моделювання динаміки температурного режиму камери хлібопекарської печі як багатовимірного об’єкта керування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналітичне моделювання динаміки температурного режиму камери хлібопекарської печі як багатовимірного об’єкта керування
Аналитическое моделирование динамики температурного режима камеры хлебопекарной печи как многомерного объекта управления
Analytical modeling of the dynamics of the temperature chamber baking oven as a multidimensional control object
 
Creator Лобок, О. П.
Лобок, А. П.
Lobok, O.
Гончаренко, Б. М.
Гончаренко, Б. Н.
Goncharenko, B.
Слєзенко, А. М.
Слезенко, А. Н.
Slyezenko, A.
 
Subject математична модель
математическая модель
mathematical model
багатовимірний об’єкт керування
хлібопекарська піч
пекарна камера
температурний режим
динамічний режим
многомерный объект управления
хлебопекарная печь
пекарная камера
температурный режим
динамический режим
материальный баланс
multidimensional object management
baking chamber
temperature control
dinamic mode
material balance
baking oven
 
Description Укр. Аналітичне конструювання оптимального регулювання вимагає наявності аналітичної моделі об’єкта керування. Синтез та аналіз математичної моделі об’єкта керування є основою для застосування оптимізаційних методів. Синтез оптимального керування здійснюється на основі математичної моделі об’єкта керування, яку розглянуто в статті.
Рос. Аналитическое конструирование оптимального регулирования требует наличия аналитической модели объекта управления. Синтез и анализ математической модели объекта управления является основанием для применения оптимизационных методов. Синтез оптимального управления осуществляется на основе математической модели объекта управления, которую рассмотрено в статье.
Англ. Analytical design of optimal control requires an analytical model of the control object. Synthesis and analysis of a mathematical model of the control object is the basis for the application of optimization techniques. Synthesis of optimal control is based on a mathematical model of the controlled object, which is referenced in the article.
 
Date 2013-01-29T13:27:24Z
2013-01-29T13:27:24Z
2013
 
Identifier Лобок, О. П. Аналітичне моделювання динаміки температурного режиму камери хлібопекарської печі як багатовимірного об’єкта керування / О. П. Лобок, Б. М. Гончаренко, А. М. Слєзенко // Наукові праці НУХТ. - 2013. - № 48. - С. 38-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5740