Микробные полисахариды и пищевая промышленность
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Микробные полисахариды и пищевая промышленность
Мікробні полісахариди і харчова промисловість Microbial polysaccharides and food industry |
|
Creator |
Гринберг, Т. А.
Грінберг, Т. О. Grinberg, T. Смоляр, С. И. Смоляр, С. І. Smolyar, S. Малашенко, Ю. Р. Малашенко, Ю. Р. Malashenko, Yu. Пирог, Т. П. Пирог, Т. П. Pirog, T. Карпиловская, Е. Д. Карпиловська, О. Д. Karpilovskaya, Е. |
|
Subject |
аубазидан
аубазидан aubasidane микробные экзополисахариды биосинтез культивирование реологические свойства гелеобразование ксантан геллан пуллулан курдлан альгинат мікробні екзополісахариди біосинтез культивування реологічні властивості гелеутворення ксантан гелан пулулан курд лан альгінат microbial polysaccharides biosynthesis cultivation rheological properties gel formation xanthane gellane pullulane curdlane alginate |
|
Description |
Представлены данные литературы по использованию микробных экзополисахари дов в пищевой промышленности. Рассмотрены некоторые особенности культивированиям микроорганизмов — продуцентов экзополисахаридов и физико-химические свойства мик¬робных полисахаридов, позволяющие рекомендовать их для применения в пищевой про¬мышленности. Представлені дані літератури по використанню мікробних екзопо- лісахаридів у харчовій промисловості. Розглянуті деякі особливості культивування мікроорганізмів — продуцентів екзополісахаридів та фізико-хімічні властивості мікробних полісахаридів, які дозволяють рекомендувати їх для застосування у харчовій промисловості. Data from literature are presented confirming the use of microbial exopolysaccharides in the food industry. Some peculiarities in cultivation of rnicroorganisms — producers of exopolysaccharide and physicochemical properties of microbial polysaccharides which permit recommending them to be applied in the food industry are considered. |
|
Date |
2013-02-12T08:33:41Z
2013-02-12T08:33:41Z 1991 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Микробные полисахариды и пищевая промышленность / Т. А. Гринберг, С. И. Смоляр, Ю. Р. Малашенко, Т. П. Пирог, Е. Д. Карпиловская // Микробиолический журнал, 1991. – Том 53, № 5. – С. 82−96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6241 |
|
Language |
other
|
|