Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні
Химический состав яблок и применения их в профилактическом питании Chemistry composition оf apples and application in prevention nutrition |
|
Creator |
Миколів, Т. І.
Мыколив, Т. И. Mykoliv, T. Лезенко, Г. О. Лезенко, Г. А. Lezenko, G. |
|
Subject |
яблучний сік
пектинові речовини урсолова кислота обмін речовин яблочный сок пектиновые вещества урсоловая кислота обмен веществ apple juice pectin ursolova acid metabolism |
|
Description |
Проаналізовано хімічний склад яблук і продуктів їх перероблення – яблучного соку, вичавок. Охарактеризовано фізіологічну дію, яку справляють на організм людини біологічно активні речовини, що містяться в яблуках. Обгрунтовано застосування яблук у профілактичному харчуванні.
Проанализирован химический состав яблок и продуктов их переработки – яблочного сока, выжимок. Охарактеризовано физиологичное действие, которое производят на организм человека биологически активные вещества, которые содержатся в яблоках. Обоснованно применение яблок в профилактическом питании. Analyzed the chemical composition of apples and their processing products - apple juice, pomace. We characterize the physiological action you have on the human body biologically active substances contained in apples. Application of apples in preventive nutrition. |
|
Date |
2013-02-12T10:36:59Z
2013-02-12T10:36:59Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Миколів Т. І. Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні / Т. І. Миколів, Г. О. Лезенко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості: програма і матеріали 69-ї наук. конф. молодих вчених, аспір. і студ., 22—24 квітня 2003 р. — У 2 ч. — К.: НУХТ, 2003. — Ч. 1.— С. 101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6243 |
|
Language |
other
|
|