Запис Детальніше

Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні
Химический состав яблок и применения их в профилактическом питании
Chemistry composition оf apples and application in prevention nutrition
 
Creator Миколів, Т. І.
Мыколив, Т. И.
Mykoliv, T.
Лезенко, Г. О.
Лезенко, Г. А.
Lezenko, G.
 
Subject яблучний сік
пектинові речовини
урсолова кислота
обмін речовин
яблочный сок
пектиновые вещества
урсоловая кислота
обмен веществ
apple juice
pectin
ursolova acid
metabolism
 
Description Проаналізовано хімічний склад яблук і продуктів їх перероблення – яблучного соку, вичавок. Охарактеризовано фізіологічну дію, яку справляють на організм людини біологічно активні речовини, що містяться в яблуках. Обгрунтовано застосування яблук у профілактичному харчуванні.
Проанализирован химический состав яблок и продуктов их переработки – яблочного сока, выжимок. Охарактеризовано физиологичное действие, которое производят на организм человека биологически активные вещества, которые содержатся в яблоках. Обоснованно применение яблок в профилактическом питании.
Analyzed the chemical composition of apples and their processing products - apple juice, pomace. We characterize the physiological action you have on the human body biologically active substances contained in apples. Application of apples in preventive nutrition.
 
Date 2013-02-12T10:36:59Z
2013-02-12T10:36:59Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Миколів Т. І. Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні / Т. І. Миколів, Г. О. Лезенко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості: програма і матеріали 69-ї наук. конф. молодих вчених, аспір. і студ., 22—24 квітня 2003 р. — У 2 ч. — К.: НУХТ, 2003. — Ч. 1.— С. 101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6243
 
Language other