Запис Детальніше

Дослідження вихрових грануляційних та масотеплообмінних пристроїв. Аналіз роботи грануляторів зі зниженою висотою польоту гранул

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження вихрових грануляційних та масотеплообмінних пристроїв. Аналіз роботи грануляторів зі зниженою висотою польоту гранул
 
Creator Склабінський, Всеволод Іванович
Склабинский, Всеволод Иванович
Sklabinskyi, Vsevolod Ivanovych
Яхненко, Сергій Михайлович
Яхненко, Сергей Михайлович
Yakhnenko, Serhii Mykhailovych
Артюхов, Артем Євгенович
Артюхов, Артем Евгеньевич
Artiukhov, Artem Yevhenovych
 
Subject хімічні технології
химические технологии
 
Description Об’єкт дослідження: течії одно- та двофазного потоків в вихрових тепломасоо-бмінних апаратах з інтенсивною гідродинамікою.
Мета роботи: створення науково обґрунтованої методики розрахунку гідроди-намічних чинників течій фаз у робочому просторі грануляційного пристрою, що має удосконалену конструкцію для забезпечення зниження висоти грануляційного при-строю, підвищення інтенсивності його функціонування.
Дослідження, спрямовані на опрацювання високоефективного апаратурного оформлення обладнання для гранулювання, визначення найбільш сприятливої кон-фігурації та конструктивного оформлення окремих елементів апарата та їх комбіна-ції, комплексне теоретичне й експериментальне вивчення гідродинаміки потоків, повинні вирішувати проблему, яка стоїть перед хімічною промисловістю України на сучасному етапі.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13523
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2011-06-30T10:55:16Z
2011-06-30T10:55:16Z
2007
 
Type Technical Report
 
Identifier Дослідження вихрових грануляційних та масотеплообмінних пристроїв. Аналіз роботи грануляторів зі зниженою висотою польоту гранул : звіт про НДР (проміжний) / Керівн. В.І. Склабінський. - Суми : СумДУ, 2007. - 42 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13523
 
Language uk