Запис Детальніше

Оптимізація процесів гідродинаміки та тепломасообміну в дисперсних системах при кристалізації та грануляції добрив. Оптимізація та апаратурне оформлення процесів тепломасообміну при кристалізації та грануляції добрив

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація процесів гідродинаміки та тепломасообміну в дисперсних системах при кристалізації та грануляції добрив. Оптимізація та апаратурне оформлення процесів тепломасообміну при кристалізації та грануляції добрив
 
Creator Склабінський, Всеволод Іванович
Склабинский, Всеволод Иванович
Sklabinskyi, Vsevolod Ivanovych
Якушко, Сергій Іванович
Якушко, Сергей Иванович
Yakushko, Serhii Ivanovych
Михайловський, Яків Емануілович
Михайловский, Яков Эммануилович
Mykhailovskyi, Yakiv Emanuilovych
Юхименко, Микола Петрович
Юхименко, Николай Петрович
Yukhymenko, Mykola Petrovych
Яхненко, Сергій Михайлович
Яхненко, Сергей Михайлович
Yakhnenko, Serhii Mykhailovych
 
Subject хімічні технології
химические технологии
 
Description Об’єкт дослідження: гранульовані органічні та органо-мінеральні добрива.
Мета роботи: створення науково обґрунтованої методики розрахунку грануляторів псевдозрідженого шару та полкових пневмокласифікаторів.
Методи дослідження: Експериментальне та математичне моделювання процесів псевдозрідження та пневмокласифікації проводилося за стандартними методиками.
Дослідження спрямовані на оптимізацію процесів гранулювання органічної сировини з домішками мінеральних компонентів та визначення методики розрахунку апаратів псевдозрідженого шару.
За результатами досліджень розроблені установки комплексної переробки органічних відходів сільськогосподарського виробництва з одержанням гранульованих органічних та органо-мінеральних добрив за енергозберігаючими технологіями, які захищені патентами.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13554
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2011-06-30T12:40:06Z
2011-06-30T12:40:06Z
2009
 
Type Technical Report
 
Identifier Оптимізація процесів гідродинаміки та тепломасообміну в дисперсних системах при кристалізації та грануляції добрив. Оптимізація та апаратурне оформлення процесів тепломасообміну при кристалізації та грануляції добрив : звіт про НДР (заключний) / Керівн. В.І. Склабінський. - Суми : СумДУ, 2009. - 91 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13554
 
Language uk