Запис Детальніше

Новые возможности в переработке эфиромасличного сырья для пищевых технологий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новые возможности в переработке эфиромасличного сырья для пищевых технологий
Нові можливості у перероблені ефіроолійної сировини для харчових технологій
New possibilities in processing essential oil raw materials for food technologies
 
Creator Фролова, Н. Е.
Сылка, И.
Науменко, К. А.
Украинец, А. И.
Фролова, Н. Э.
Силка, І.
Науменко, К. А.
Українець, А. І.
Frolova, N.
Sylka, I.
Naumenko, K.
Ukrainets, A.
 
Subject Эфирное масло
змееголовник молдавский
фракционирование
аромаконцентрат
Ефірна олія
фракціонування
аромаконцентрат
Еssential oil
dracocephalum moldavika
fractionation
aromatic concentrate
змієголовник молдавський
 
Description Предложен новый метод переработки растительного сырья с получением натуральных ароматических концентратов для пищевой технологии. Эфирное масло змееголовника молдавского фракционировали на экспериментальной установке. Получено 3 концентрированых ароматизатора (аромаконцентрата) с запланированым заранее ароматом, которые могут быть широко использованы в пищевой технологии.

Запропоновано новий метод перероблення рослинної сировини з отриманням натуральних ароматичних концентратів для харчової технології. Ефірне масло змієголовнику молдавського фракціонували на експериментальній установці. Отримано 3 концентрованих ароматизатора (аромаконцентрата) з запланованим заздалегідь ароматом, які можуть бути використані в харчовій технології.

Innovative and lesser essential oil plants have a great interest in Ukraine. A new method for processing plant raw materials with production of the natural aromatic concentrates is offered for food technology. The essential oil of Dracocephalum moldavika was fractionated at the pilot plant. We received 3 aromatic concentrates with planned in advance flavor, which can be widely used in food technology.
 
Publisher Научни трудове на русенския университет
 
Date 2012-02-22T21:03:40Z
2012-02-22T21:03:40Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Фролова Н. Новые возможности в переработке эфиромасличного сырья для пищевых технологий / Фролова Н., Сылка И., Науменко К., Украинец А.// Т.49, Серия 9.2., Ст.36-40,издат.2010р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/320
 
Language other