Запис Детальніше

Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
Сравнительная характеристика и эффективность применения носителей железа для получения хлебобулочных изделий антианемического назначения
Comparative characteristic and effect of iron as antianemic carriers for bakery products
 
Creator Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Губеня, В. О.
Губеня, В. А.
Hubenia, V.
Лявинець, Г. М.
Лявинець, Г. М.
Liavynets, H.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject хлібобулочні вироби антианемічного призначення
носії
хлебобулочные изделия антианемического назначения
носители железа
железодефицитная анемия
физиологическая эффективность
bakery products antianemic destination
iron
antianemic destination
physiological efficiency
 
Description У статті наведено результати комплексу досліджень зі встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення та фізіологічну ефективність розроблених продуктів.
В статье приведены результаты комплекса исследований с установления влияния носителей железа органического и неорганического происхожджения на технологический процесс производства хлебобулочных изделий антианемического назначения и физиологическую эффективность разработанных продуктов.
Has been studied the influenced of results of complex research to establish of carriers of organic and inorganic iron on the process of production of bakery products antianemic destination and physiological efficiency of the developed products.
 
Date 2013-02-13T08:56:42Z
2013-02-13T08:56:42Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Антонюк, М. М. Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення / М. М. Антонюк, В. О. Губеня, Г. М. Лявинець, Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2012. – № 28. – С. 363–368.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6258
 
Language other