Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
Сравнительная характеристика и эффективность применения носителей железа для получения хлебобулочных изделий антианемического назначения Comparative characteristic and effect of iron as antianemic carriers for bakery products |
|
Creator |
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. Губеня, В. О. Губеня, В. А. Hubenia, V. Лявинець, Г. М. Лявинець, Г. М. Liavynets, H. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби антианемічного призначення
носії хлебобулочные изделия антианемического назначения носители железа железодефицитная анемия физиологическая эффективность bakery products antianemic destination iron antianemic destination physiological efficiency |
|
Description |
У статті наведено результати комплексу досліджень зі встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення та фізіологічну ефективність розроблених продуктів. В статье приведены результаты комплекса исследований с установления влияния носителей железа органического и неорганического происхожджения на технологический процесс производства хлебобулочных изделий антианемического назначения и физиологическую эффективность разработанных продуктов. Has been studied the influenced of results of complex research to establish of carriers of organic and inorganic iron on the process of production of bakery products antianemic destination and physiological efficiency of the developed products. |
|
Date |
2013-02-13T08:56:42Z
2013-02-13T08:56:42Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Антонюк, М. М. Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення / М. М. Антонюк, В. О. Губеня, Г. М. Лявинець, Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2012. – № 28. – С. 363–368.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6258 |
|
Language |
other
|
|