Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Научно-исследовательская работа на кафедре технологии хлебопекарных и кондитерских изделий Национального университета пищевых технологий Scientific-research work at the Department Bakery and Confectionery Technologies National University of Food Technologies |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Зінченко, І. М. Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Малиновський, В. В. Малиновский, В. В. Malynovsky, V. |
|
Subject |
наукова робота
історія екструзія кафедра харчові концентрати цукрозамінники научная работа кафедра история экструзия пищевые концентраты сахарозаменители scientific work history department extrusion food concentrates sweeteners |
|
Description |
Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей. Освещены научные разработки по улучшению качества изделий из муки пониженного качества, внедрение инновационных технологий в хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной отраслях, использование нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий, предания им оздоровительных свойств. The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies in bread, confectionery, pasta and food concentrates productions, use of nontraditional raw materials and food ingredients with the aim of increasing products quality and giving them the healthy properties have been shown.
|
|
Date |
2013-02-13T08:23:29Z
2013-02-13T08:23:29Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко, В. В. Малиновський // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 1 (98). – С. 10 – 13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6257 |
|
Language |
other
|
|