Запис Детальніше

Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Научно-исследовательская работа на кафедре технологии хлебопекарных и кондитерских изделий Национального университета пищевых технологий
Scientific-research work at the Department Bakery and Confectionery Technologies National University of Food Technologies
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Малиновський, В. В.
Малиновский, В. В.
Malynovsky, V.
 
Subject наукова робота
історія
екструзія
кафедра
харчові концентрати
цукрозамінники
научная работа
кафедра
история
экструзия
пищевые концентраты
сахарозаменители
scientific work
history
department
extrusion
food concentrates
sweeteners
 
Description Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей. Освещены научные разработки по улучшению качества изделий из муки пониженного качества, внедрение инновационных технологий в хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной отраслях, использование нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий, предания им оздоровительных свойств. The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies in bread, confectionery, pasta and food concentrates productions, use of nontraditional raw materials and food ingredients with the aim of increasing products quality and giving them the healthy properties have been shown.
 
Date 2013-02-13T08:23:29Z
2013-02-13T08:23:29Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Ковбаса, В. М. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко, В. В. Малиновський // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 1 (98). – С. 10 – 13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6257
 
Language other