Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту
Особености технологичных процессов производства пива и этилового спирта Specifics of the processes to technologies at production beer and ethyl alcohol |
|
Creator |
Бойко, О. О.
Бойко, А. А. Boyko, O. Бевз, В. В. Бевз, В. В. Bevz, V. V. Максименко, І. Ф. Максименко, И. Ф. Maksymenko, I. |
|
Subject |
етиловий спирт
пиво енергія хімічних зв’язків спиртове бродіння відходи этиловый спирт пиво энергия химических связей спиртное брожение отходы ethyl spirit beer energy of chemical connections alcoholic fermentation wastes |
|
Description |
Розглянуто особливості процесів виробництва пива та етилового спирту з зернової сировини та меляси. Порівняно технологічні параметри основних етапів виробництва. Оцінені загальні втрати енергії хімічних зв’язків при виробництві пива та спирту. Проведено аналіз енергетичної цінності відходів даних виробництв та доцільності використання їх у тваринництві.
Рассмотрены особенности процессов производства пива и этилового спирта из зернового сырья и мелассы. Сопоставлены технологические параметры основных этапов производства. Оценены суммарные потери энергии химических связей при производстве пива и спирта. Проведен анализ энергетической ценности отходов данных производств и целесообразности использования их в животноводстве. The features of processes of production of beer and ethyl spirit are considered from corn raw material and molasses. Comparatively technological parameters of the basic stages of production. The loss of energy of chemical connections is appraised as a result of flowing of alcoholic fermentation, general losses of energy of chemical connections at the production of beer and alcohol. The analysis of power value of wastes of these productions and expedience of utilization of these wastes is conducted in a stock-raising. |
|
Date |
2013-02-13T09:19:57Z
2013-02-13T09:19:57Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бойко О. О. Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту / О. О. Бойко, В. В. Бевз, І. Ф. Максименко // Харчова промисловість. – 2011. – № 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6259 |
|
Language |
other
|
|