Запис Детальніше

Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту
Особености технологичных процессов производства пива и этилового спирта
Specifics of the processes to technologies at production beer and ethyl alcohol
 
Creator Бойко, О. О.
Бойко, А. А.
Boyko, O.
Бевз, В. В.
Бевз, В. В.
Bevz, V. V.
Максименко, І. Ф.
Максименко, И. Ф.
Maksymenko, I.
 
Subject етиловий спирт
пиво
енергія хімічних зв’язків
спиртове бродіння
відходи
этиловый спирт
пиво
энергия химических связей
спиртное брожение
отходы
ethyl spirit
beer
energy of chemical connections
alcoholic fermentation
wastes
 
Description Розглянуто особливості процесів виробництва пива та етилового спирту з зернової сировини та меляси. Порівняно технологічні параметри основних етапів виробництва. Оцінені загальні втрати енергії хімічних зв’язків при виробництві пива та спирту. Проведено аналіз енергетичної цінності відходів даних виробництв та доцільності використання їх у тваринництві.
Рассмотрены особенности процессов производства пива и этилового спирта из зернового сырья и мелассы. Сопоставлены технологические параметры основных этапов производства. Оценены суммарные потери энергии химических связей при производстве пива и спирта. Проведен анализ энергетической ценности отходов данных производств и целесообразности использования их в животноводстве.
The features of processes of production of beer and ethyl spirit are considered from corn raw material and molasses. Comparatively technological parameters of the basic stages of production. The loss of energy of chemical connections is appraised as a result of flowing of alcoholic fermentation, general losses of energy of chemical connections at the production of beer and alcohol. The analysis of power value of wastes of these productions and expedience of utilization of these wastes is conducted in a stock-raising.
 
Date 2013-02-13T09:19:57Z
2013-02-13T09:19:57Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Бойко О. О. Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту / О. О. Бойко, В. В. Бевз, І. Ф. Максименко // Харчова промисловість. – 2011. – № 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6259
 
Language other