Запис Детальніше

Моніторинг та керування якості продукції агрегованих технологічних комплексів харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг та керування якості продукції агрегованих технологічних комплексів харчових виробництв
Мониторинг и управление качеством продукции агрегированных технологических комплексов пищевых производств
Мonitoring and management by quality of production of aggregated technological complexes of food productions
 
Creator Васьків, М. В.
Іващук, В. В.
Васькив, М. В.
Иващук, В. В.
Vaskiv, M.
Ivashchuk, V.
 
Subject якість
комплекс
статистичний
системний
агрегований
качество
комплекс
статистический
системный
агрегированный
quality
complex
statistical
system
aggregated
 
Description В роботі викладено принципи оцінки якості виробничих процесів, щодо харчових виробництв. Представлений опис структури та функціональної будови системи керування якості, що будований на принципах системного дослідження технології виробництва. Приведений порядок застосування системи якості на виробництві. Прикладом агрегованого комплексу для застосування створеної системи запропоновано виробництво поліетилентерефталат тари для безалкогольних напоїв.

В работе представлены принципы оценки качества производственных процессов, касательно пищевых производств. Представлено описание структуры и функциональной конструкции системы управления качеством, которая построена на принципах системного исследования технологии производства. Приведен, также порядок использования системы качества на производстве. Примером агрегированного комплекса для использования созданной системы предложено производство полиэтилентерефталат тары для безалкогольных напитков.

In work are represented quality estimation principles of production processes, concerning food productions. Is represented structure description and functional construction of management system by quality, which built on principles of system research by technological production. Brought, also execution order by system quality in production. By example of aggregated complex for use of created system is offer production package from polyethylene terephthalate for non-alcoholic drinks.
 
Date 2012-05-16T09:10:07Z
2012-05-16T09:10:07Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Васьків М. В. Моніторинг та керування якості продукції агрегованих технологічних комплексів харчових виробництв [Текст] /М. В. Васьків, В. В. Іващук// Складні системи і процеси - 2010. - № 1 - С. 77-83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1074
 
Language uk_UK