Запис Детальніше

Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину
Препаративное выделение индивидуальных ароматических веществ эфирного масла тмина
Preparative separation of individual aromatic components of caraway essential oil
 
Creator Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М.
Usatiuk, O.
Науменко, К. А.
Науменко, К. А.
Naumenko, K.
Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Chepel, N.
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Є.
Frolova, N.
Усенко, В. О.
Усенко, В. А.
Usenko, V.
 
Subject Ефірна олія
ароматичний компонент
препаративна хроматографія
Эфирное масло
ароматический компонент
препаративная хроматография
Essential oil
aromatic compound
preparative chromatography
 
Description Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень розроблення способу препаративного розділення вузьких фракцій ефірних олій з виділенням індивідуальних ароматичних компонентів. Отримано ароматичні компоненти ефірної олії кмину (Carum carvi L.) високого ступеню чистоти та у концентрованому вигляді. Приведены результаты теоретических и экспериментальных исследований разработки способа препаративного разделения узких фракций эфирных масел с выделением индивидуальных ароматических компонентов. Получены ароматические компоненты эфирного масла тмина (Carum carvi L.) высокой степени чистоты и в концентрированном виде. The results of the theoretical and experimental research concerning the development of the separation method for essential oil individual aromatic components from the clean-cut fractions are presented. High purity aromatic compounds and compounds in concentrated form of caraway essential oil (Carum carvi L.) have been obtained.
 
Publisher Ukrainian Food Journal
 
Date 2012-12-25T14:35:19Z
2012-12-25T14:35:19Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Усатюк О. М. Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину/Усатюк О. М., Усенко В. О., Фролова Н. Е., Науменко К. А., Чепель Н. В.//Ukrainian Food Journal, №1 Ст.62-65,опубл.2012р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5022
 
Language uk_UK