Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину
Препаративное выделение индивидуальных ароматических веществ эфирного масла тмина Preparative separation of individual aromatic components of caraway essential oil |
|
Creator |
Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. Науменко, К. А. Науменко, К. А. Naumenko, K. Чепель, Н. В. Чепель, Н. В. Chepel, N. Фролова, Н. Е. Фролова, Н. Є. Frolova, N. Усенко, В. О. Усенко, В. А. Usenko, V. |
|
Subject |
Ефірна олія
ароматичний компонент препаративна хроматографія Эфирное масло ароматический компонент препаративная хроматография Essential oil aromatic compound preparative chromatography |
|
Description |
Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень розроблення способу препаративного розділення вузьких фракцій ефірних олій з виділенням індивідуальних ароматичних компонентів. Отримано ароматичні компоненти ефірної олії кмину (Carum carvi L.) високого ступеню чистоти та у концентрованому вигляді. Приведены результаты теоретических и экспериментальных исследований разработки способа препаративного разделения узких фракций эфирных масел с выделением индивидуальных ароматических компонентов. Получены ароматические компоненты эфирного масла тмина (Carum carvi L.) высокой степени чистоты и в концентрированном виде. The results of the theoretical and experimental research concerning the development of the separation method for essential oil individual aromatic components from the clean-cut fractions are presented. High purity aromatic compounds and compounds in concentrated form of caraway essential oil (Carum carvi L.) have been obtained.
|
|
Publisher |
Ukrainian Food Journal
|
|
Date |
2012-12-25T14:35:19Z
2012-12-25T14:35:19Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Усатюк О. М. Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину/Усатюк О. М., Усенко В. О., Фролова Н. Е., Науменко К. А., Чепель Н. В.//Ukrainian Food Journal, №1 Ст.62-65,опубл.2012р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5022 |
|
Language |
uk_UK
|
|