Запис Детальніше

Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста
Влияние разных форм селена на активность микрофлоры теста
Influence of different forms of selenium on microbial activity of the test
 
Creator Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Устинов, Ю. В.
Устинов, Ю. В.
Ustinov, Yu.
Герасименко, Л. О.
Герасименко, Л. О.
Gerasymenko, L.
 
Subject сполуки селену
мікробіологічні процеси
інтенсифікація
тісто
соединения селена
микробиологические процессы
интенсификация
тесто
selenium compounds
microbial processes
intensification
bread dough
 
Description Досліджували вплив різних сполук селену на протікання мікробіологічних процесів у хлібному тісті. Отримані результати свідчать про інтенсифікацію процесу бродіння та можливість використання в якості збагачувачів хліба різних форм мікроелементу.
Исследовали влияние разных соединений селена на протекание микробиологических процессов в хлебном тесте. Полученные результаты свидетельствуют про интенсификацию процесса брожения и возможность использования в качестве обогатителей хлеба разных форм селена.
Investigated the effects of different selenium compounds on the course of microbial processes in bread dough. These results suggest an intensification of the process of fermentation and the use of as a enricher of different forms of selenium.
 
Date 2013-02-14T09:24:49Z
2013-02-14T09:24:49Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Антонюк, М. М. Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста / М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко, Л. Ю. Арсеньєва, Ю. В. Устинов // Наукові праці НУХТ. – 2004. – №15. – С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6288
 
Language uk_UK