Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста
Влияние разных форм селена на активность микрофлоры теста Influence of different forms of selenium on microbial activity of the test |
|
Creator |
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Устинов, Ю. В. Устинов, Ю. В. Ustinov, Yu. Герасименко, Л. О. Герасименко, Л. О. Gerasymenko, L. |
|
Subject |
сполуки селену
мікробіологічні процеси інтенсифікація тісто соединения селена микробиологические процессы интенсификация тесто selenium compounds microbial processes intensification bread dough |
|
Description |
Досліджували вплив різних сполук селену на протікання мікробіологічних процесів у хлібному тісті. Отримані результати свідчать про інтенсифікацію процесу бродіння та можливість використання в якості збагачувачів хліба різних форм мікроелементу. Исследовали влияние разных соединений селена на протекание микробиологических процессов в хлебном тесте. Полученные результаты свидетельствуют про интенсификацию процесса брожения и возможность использования в качестве обогатителей хлеба разных форм селена. Investigated the effects of different selenium compounds on the course of microbial processes in bread dough. These results suggest an intensification of the process of fermentation and the use of as a enricher of different forms of selenium. |
|
Date |
2013-02-14T09:24:49Z
2013-02-14T09:24:49Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Антонюк, М. М. Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста / М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко, Л. Ю. Арсеньєва, Ю. В. Устинов // Наукові праці НУХТ. – 2004. – №15. – С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6288 |
|
Language |
uk_UK
|
|