Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
Использование продуктов переработки белого пищевого люпина в технологии хлебобулочных изделий функционального назначения The use of food-products of white lupine in functionality bakery products |
|
Creator |
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
білий харчовий люпин
харчова цінність біологічна цінність функціональні продукти белый пищевой люпин пищевая ценность биологическая ценность функциональные продукты white food lupine food value biological value functionality bakery products |
|
Description |
Обґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини в технології хлібобулочних виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність хлібобулочних виробів. Обоснована целесообразность и доказана возможность использования высокобелкового растительного сырья в технологии хлебобулочных изделий с целью получения продуктов функционального назначения. Приведены результаты изучения влияния продуктов переработки семян пищевого люпина на биологическую, пищевую и питательную ценность хлебобулочных изделий. The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of bread-making products. |
|
Date |
2013-02-14T11:36:17Z
2013-02-14T11:36:17Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Антонюк, М. М. Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк // Наукові праці НУХТ. – 2008. – №25. – С. 26-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6306 |
|
Language |
uk_UK
|
|