Запис Детальніше

Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
Использование продуктов переработки белого пищевого люпина в технологии хлебобулочных изделий функционального назначения
The use of food-products of white lupine in functionality bakery products
 
Creator Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject білий харчовий люпин
харчова цінність
біологічна цінність
функціональні продукти
белый пищевой люпин
пищевая ценность
биологическая ценность
функциональные продукты
white food lupine
food value
biological value
functionality bakery products
 
Description Обґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини в технології хлібобулочних виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність хлібобулочних виробів.
Обоснована целесообразность и доказана возможность использования высокобелкового растительного сырья в технологии хлебобулочных изделий с целью получения продуктов функционального назначения. Приведены результаты изучения влияния продуктов переработки семян пищевого люпина на биологическую, пищевую и питательную ценность хлебобулочных изделий.
The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of bread-making products.
 
Date 2013-02-14T11:36:17Z
2013-02-14T11:36:17Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Антонюк, М. М. Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк // Наукові праці НУХТ. – 2008. – №25. – С. 26-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6306
 
Language uk_UK