Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус
Технология производства котлет профилактического назначения с водорослями цистозира черноморская и фукус Production technology chops prophylactic of Black Sea algae Cystoseira and Fucus |
|
Creator |
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. Крижова (Венглюк), Ю. П. Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Галенко, О. О. Галенко, A. О. Galenko, O. Корзун, В. Н. Корзун, В. Н. Korzun, V. |
|
Subject |
м'ясо
риба водорості рецептура напівфабрикати котлети технологія зернопродукти пробуджені якість продукту профілактичні продукти мясо рыба водоросли рецептура полуфабрикаты котлеты технология зернопродукгы пробужденные качество продукта профилактические продукты meat fish water-plants recipe semi-finished products cutlets technology germinated wheat products quality o f product preventive products |
|
Description |
Розроблено рецептури січених напівфабрикатів профілактичного призначення, зокрема котлет, з водоростями цистозіра чорноморська та фукус, визначено спосіб підготовки та умови внесення водоростей у фарш, а також втрати йоду та селен у при різній термічній обробці (смаженні та приготуванні на пару) з метою визначення вмісту вказаних мікроелементів в готових виробах. Разработаны рецептуры рубленых полуфабрикатов профилактического назначения, а именно котлет, с водорослями цистозира черноморская и фукус, определен способ подготовки и условия внесения в фарш, а также потери йода и селена при различной термической обработке (обжаривании и приготовлении на пару) с целью определения содержания указанных микроэлементов в готовых изделиях. The recipes of chopped semi-finished products of preventive prescribing, particulary cutlets, with water-plants of the Black Sea and focus were developed, the way of preparation and conditions of putting of water-plants into mince and also losses of iodine and selenium under different thermal processing (roasting and preparing on steam) with the purpose of content definition of stated microelements in ready articles were determined. |
|
Date |
2013-02-14T09:41:55Z
2013-02-14T09:41:55Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Антонюк, М. М. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус / Ю. П. Крижова, М. М. Антонюк, О. О. Галенко, В. Н. Корзун // Харчова промисловість. – 2010.– №9. – С.16-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6293 |
|
Language |
uk_UK
|
|