Запис Детальніше

Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберігання
Исследование качества сушеного мясного полуфабриката при хранении
Investigation of quality of dried half-finished meat during storage
 
Creator Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В.
Yevlash, V.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Максименко, А. Є.
Максименко, А. Е.
Maksimenko, A. E.
 
Subject м’ясний напівфабрикат
сушіння
мікробне псування
мясной полуфабрикат
сушка
микробная порча
half-finished meat
drying
bacteriological damage
 
Description Матеріали присвячені дослідженню стійкості сухого м’ясного напівфабрикату до окиснення та мікробного псування під час зберігання протягом 18 міс. Материалы посвящены исследованию устойчивости сухого мясного полуфабриката к окислению и микробного порчи во время хранения в течение 18 мес. Materials devotes to investigation of the stability of dried half-finished meat to oxidation and bacteriological damage during storage for 18 months.
 
Date 2013-02-14T11:38:11Z
2013-02-14T11:38:11Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Євлаш, В. В. Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберігання / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : міжнародна наук.-техн. конф. : матеріали конф., 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6307
 
Language uk_UK