Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберігання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберігання
Исследование качества сушеного мясного полуфабриката при хранении Investigation of quality of dried half-finished meat during storage |
|
Creator |
Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В. Yevlash, V. Нєміріч, О. В. Немирич, А. В. Niemirich, O. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Максименко, А. Є. Максименко, А. Е. Maksimenko, A. E. |
|
Subject |
м’ясний напівфабрикат
сушіння мікробне псування мясной полуфабрикат сушка микробная порча half-finished meat drying bacteriological damage |
|
Description |
Матеріали присвячені дослідженню стійкості сухого м’ясного напівфабрикату до окиснення та мікробного псування під час зберігання протягом 18 міс. Материалы посвящены исследованию устойчивости сухого мясного полуфабриката к окислению и микробного порчи во время хранения в течение 18 мес. Materials devotes to investigation of the stability of dried half-finished meat to oxidation and bacteriological damage during storage for 18 months.
|
|
Date |
2013-02-14T11:38:11Z
2013-02-14T11:38:11Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Євлаш, В. В. Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберігання / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : міжнародна наук.-техн. конф. : матеріали конф., 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6307 |
|
Language |
uk_UK
|
|