Структурна організація сучасних кулінарних рецептів в англійській мові
Electronic Archive of Sumy State University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Структурна організація сучасних кулінарних рецептів в англійській мові
|
|
Creator |
Кобякова, Ірина Карпівна
Кобякова, Ирина Карповна Kobiakova, Iryna Karpivna Сіліна, А.В. |
|
Subject |
кулінарний рецепт
кулинарный рецепт recipe |
|
Description |
Кулінарний рецепт в англійській мові являє собою логічно зв'язаний текст, присвячений приготуванню різних страв і складається, як правило, з кількох простих речень, мета яких - перерахування послідовності дій. Однак іноді зустрічаються і складнопідрядні речення. У тексті англійського рецепту, як правило, вживаються поширені прості речення з відсутнім підметом. До складу поширеного простого речення входить, крім головних членів речення (у випадку з кулінарним рецептом - тільки присудок), і другорядні члени -означення, додаток та обставина. Другорядні члени речення пояснюють головні члени речення. Другорядні члени речення можуть пояснюватися іншими другорядними членами речення, складаючи з ними поширені члени речення. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26220 |
|
Publisher |
Видавництво СумДУ
|
|
Date |
2012-06-06T13:16:27Z
2012-06-06T13:16:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сіліна, А.В. Структурна організація сучасних кулінарних рецептів в англійській мові [Текст] / А.В. Сіліна, І.К. Кобякова// Соціально-гуманітарні аспекти розвитку сучасного суспільства : матеріали Всеукраїнської наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників та студентів фак-ту іноземної філології та соціальних комунікацій, Суми, 19-20 квітня 2012 року / Відп. за вип. В.В. Опанасюк. - Суми : СумДУ, 2012. - Ч.1. - С. 64-65.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26220 |
|
Language |
uk
|
|