Запис Детальніше

Спосіб приготування тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб приготування тіста
Способ приготовления теста
Method for dough production
 
Creator Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Стабнікова, О. В.
Стабникова, Е. В.
Stabnikova, O.
Іванов, В. М.
Иванов, В. Н.
Ivanov, V. M.
Устинов, Ю. В.
Устинов, Ю. В.
Ustinov, Yu.
Герасименко, Л. О.
Герасименко, Л. А.
Gerasymenko, L.
 
Subject тісто
дріжджовий препарат
збагачений селеном солод
тесто
дрожжевой препарат
обогащенный селеном солод
dough
yeast preparation
selenium enriched malt
 
Description Спосіб приготування тіста, що включає введення дріжджового препарату та заміс тіста, який відрізняється тим, що у процесі замісу тіста додатково вводять добавку солоду, збагаченого селеном у кількості 2-4% до маси борошна в тісті.
Способ приготовления теста, что включает введение дрожжевого препарата и замес теста, который отличается тем, что в процессе замеса теста дополнительно вводят добавку солода, обогащенного селеном в количестве 2-4 % к массе муки в тесте.
Way of preparation of dough that includes introduction of a barmy preparation and mixing, the test which differs that in process mixing, dough in addition enter an additive of the malt enriched with selenium in 2-4% to the mass of a flour in the father-in-law.
 
Date 2013-02-15T09:09:23Z
2013-02-15T09:09:23Z
2003
 
Type Other
 
Identifier Патент № 59313 А України, МПК7 А21 D 8/04. Спосіб приготування тіста / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Стабнікова, В. М. Іванов, Ю. В. Устинов, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко // № 20021210622; Заявл. 26.12.2002; Опубл. 15.08.2003; Бюл. № 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6330
 
Language uk_UK