Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба (Патент на винахід № 62459 А)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба (Патент на винахід № 62459 А)
Композиция для обогащения микронутриентного состава хлеба (Патент на изобретение № 62459 А) Composition for enrichment of bread micronutrient proportion (Patent № 62459 А) |
|
Creator |
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Герасименко, Л. О. Герасименко, Л. А. Gerasymenko, L. |
|
Subject |
композиція
мінеральний склад хліба збагачення композиция минеральный состав хлеба обогащение composition mineral composition of bread enrichment |
|
Description |
Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба, що містить носії кальцію та заліза, яка відрізняється тим, що як носій кальцію використовують карбонат кальцію, як носій заліза - заліза (III) цитрат та додатково використовують йодказеїн, фолієву кислоту та солод сої, збагачений гідроселенітом натрію у такому співвідношенні (%): кальцію карбонат 27,08 - 32,47 заліза (III) цитрат 0,68-0,86 йодказеїн 0,03 - 0,028 фолієва кислота 0,01-0,012 солод сої, збагачений гідроселенітом натрію 72,2 - 66,63, і додають у хліб у кількості 0,44-0,59 % до маси борошна. Композиция для обогащения микронутриентного состав хлеба, содержащий носители кальция и железа, отличающийся тем, что как носитель кальция используют карбонат кальция, как носитель железа - железа (III) цитрат и дополнительно используют йодказеин, фолиевую кислоту и солод сои, обогащенный гидроселенитом натрия в таком соотношении (%): кальция карбонат 27,08 - 32,47 железа (III) цитрат 0,68-0,86 йодказеин 0,03 - 0,028 фолиевая кислота 0,01-0,012 солод сои, обогащенный гидроселенитом натрия 72,2 - 66,63, и добавляют в хлеб в количестве 0,44-0,59% к массе муки. Arrangement for micronutrient enrichment of bread containing medium calcium and iron, which is characterized in that a carrier of calcium using calcium carbonate as a carrier of iron - iron (III) citrate and additionally use yodkazeyin, folic acid and bread soy enriched selenium sodium such a ratio (%): Calcium carbonate 27,08 – 32,47 iron (III) citrate 0,68-0,86 yodkazeyin 0,03 – 0,028 Folic acid 0,01-0,012 malt soy enriched selenium sodium 72,2 – 66,63 and added to the bread of 0,44-0,59 % by weight of flour. |
|
Date |
2013-02-15T09:11:21Z
2013-02-15T09:11:21Z 2003 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент № 62459 А України, МПК7 А21 D 8/02. Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко // № 2003032649; Заявл. 27.03.2003; Опубл. 15.12.2003; Бюл. № 12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6331 |
|
Language |
uk_UK
|
|