Запис Детальніше

Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба (Патент на винахід № 62459 А)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба (Патент на винахід № 62459 А)
Композиция для обогащения микронутриентного состава хлеба (Патент на изобретение № 62459 А)
Composition for enrichment of bread micronutrient proportion (Patent № 62459 А)
 
Creator Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Герасименко, Л. О.
Герасименко, Л. А.
Gerasymenko, L.
 
Subject композиція
мінеральний склад хліба
збагачення
композиция
минеральный состав хлеба
обогащение
composition
mineral composition of bread
enrichment
 
Description Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба, що містить носії кальцію та заліза, яка відрізняється тим, що як носій кальцію використовують карбонат кальцію, як носій заліза - заліза (III) цитрат та додатково використовують йодказеїн, фолієву кислоту та солод сої, збагачений гідроселенітом натрію у такому співвідношенні (%): кальцію карбонат 27,08 - 32,47 заліза (III) цитрат 0,68-0,86 йодказеїн 0,03 - 0,028 фолієва кислота 0,01-0,012 солод сої, збагачений гідроселенітом натрію 72,2 - 66,63, і додають у хліб у кількості 0,44-0,59 % до маси борошна.
Композиция для обогащения микронутриентного состав хлеба, содержащий носители кальция и железа, отличающийся тем, что как носитель кальция используют карбонат кальция, как носитель железа - железа (III) цитрат и дополнительно используют йодказеин, фолиевую кислоту и солод сои, обогащенный гидроселенитом натрия в таком соотношении (%): кальция карбонат 27,08 - 32,47 железа (III) цитрат 0,68-0,86 йодказеин 0,03 - 0,028 фолиевая кислота 0,01-0,012 солод сои, обогащенный гидроселенитом натрия 72,2 - 66,63, и добавляют в хлеб в количестве 0,44-0,59% к массе муки.



Arrangement for micronutrient enrichment of bread containing medium calcium and iron, which is characterized in that a carrier of calcium using calcium carbonate as a carrier of iron - iron (III) citrate and additionally use yodkazeyin, folic acid and bread soy enriched selenium sodium such a ratio (%): Calcium carbonate 27,08 – 32,47 iron (III) citrate 0,68-0,86 yodkazeyin 0,03 – 0,028 Folic acid 0,01-0,012 malt soy enriched selenium sodium 72,2 – 66,63 and added to the bread of 0,44-0,59 % by weight of flour.
 
Date 2013-02-15T09:11:21Z
2013-02-15T09:11:21Z
2003
 
Type Other
 
Identifier Патент № 62459 А України, МПК7 А21 D 8/02. Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко // № 2003032649; Заявл. 27.03.2003; Опубл. 15.12.2003; Бюл. № 12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6331
 
Language uk_UK