Гигроскопичность выпеченного белково-сбивного полуфабриката
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Гигроскопичность выпеченного белково-сбивного полуфабриката
Гігроскопічність випеченого білково-збивного напівфабрикату Hygroscopicity baked protein-whipped semi-product |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Пурич, Ж. В. Пурич, Ж. В. Purich, J. Костенюк, Н. Н. Костенюк, Н. М. Kosteniuk, N. Ройтер, И. М. Ройтер, І. М. Royter, I. Чернюк, М. С. Чернюк, М. С. Chernyuk, M. |
|
Subject |
яичный белок
сушка сорбция десорбция белково-сбивной полуфабрикат яєчний білок сушіння сорбція десорбція білково-збивний напівфабрикат egg white drying adsorption desorption protein-whipped cake mix |
|
Description |
Статья посвящена исследованию сорбционно-десорбционных свойств белково-сбивного полуфабриката. Стаття присвячена дослідженню сорбційно-десорбційних властивостей білково-збивного напівфабрикату. The article is devoted to the study of sorption-desorption properties of protein-downed half-finished products.
|
|
Publisher |
Гигроскопичность выпеченного белково-сбивного полуфабриката / А. Н. Дорохович, Ж. В. Пурич, Н. Н. Костенюк, И. М. Ройтер, М. С. Чернюк // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1983. – № 2. – С. 39–40.
|
|
Date |
2013-02-18T07:53:58Z
2013-02-18T07:53:58Z 1983 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6337
|
|
Language |
other
|
|