Запис Детальніше

Гигроскопичность выпеченного белково-сбивного полуфабриката

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гигроскопичность выпеченного белково-сбивного полуфабриката
Гігроскопічність випеченого білково-збивного напівфабрикату
Hygroscopicity baked protein-whipped semi-product
 
Creator Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Пурич, Ж. В.
Пурич, Ж. В.
Purich, J.
Костенюк, Н. Н.
Костенюк, Н. М.
Kosteniuk, N.
Ройтер, И. М.
Ройтер, І. М.
Royter, I.
Чернюк, М. С.
Чернюк, М. С.
Chernyuk, M.
 
Subject яичный белок
сушка
сорбция
десорбция
белково-сбивной полуфабрикат
яєчний білок
сушіння
сорбція
десорбція
білково-збивний напівфабрикат
egg white
drying
adsorption
desorption
protein-whipped cake mix
 
Description Статья посвящена исследованию сорбционно-десорбционных свойств белково-сбивного полуфабриката. Стаття присвячена дослідженню сорбційно-десорбційних властивостей білково-збивного напівфабрикату. The article is devoted to the study of sorption-desorption properties of protein-downed half-finished products.
 
Publisher Гигроскопичность выпеченного белково-сбивного полуфабриката / А. Н. Дорохович, Ж. В. Пурич, Н. Н. Костенюк, И. М. Ройтер, М. С. Чернюк // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1983. – № 2. – С. 39–40.
 
Date 2013-02-18T07:53:58Z
2013-02-18T07:53:58Z
1983
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6337
 
Language other