Запис Детальніше

Исследование кинетики массопереноса при сушке белково-сбивного полуфабриката

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование кинетики массопереноса при сушке белково-сбивного полуфабриката
Дослідження кінетики массопереносу при сушінні білково-збивного печива
Investigation of the kinetics of mass transfer in drying protein-whipped semi-product
 
Creator Пурич, Ж. В.
Пурич, Ж. В.
Purich, J.
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Костенюк, Н. Н.
Костенюк, Н. М.
Kosteniuk, N.
Ройтер, И. М.
Ройтер, І. М.
Royter, I.
Чернюк, М. С.
Чернюк, М. С.
Chernyuk, M.
 
Subject яичный белок
кинетика сушки
влага
кривые сушки
яєчний білок
кінетика сушіння
волога
криві сушіння
egg white
the kinetics of drying
moisture
drying curves
 
Description Статья посвящена исследованию кинетики сушки белково-сбивного полуфабриката, приведены и исследованы кривые сушки нативного и выдержанного яичного белка. Стаття присвячена дослідженню кінетики сушіння білково-збивного напівфабрикату, наведено та досліджено криві сушіння нативного та витриманого яєчного білка. The article deals with drying kinetics of protein-whipped semifinished product are studied and drying curves of native and aged egg whites.
 
Date 2013-02-18T07:52:13Z
2013-02-18T07:52:13Z
1983
 
Type Article
 
Identifier Исследование кинетики массопереноса при сушке белково-сбивного полуфабриката / Ж. В. Пурич, А. Н. Дорохович, Н. Н. Костенюк, И. М. Ройтер, М. С. Чернюк // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1983. – № 12. – С. 27–28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6336
 
Language other