Исследование кинетики массопереноса при сушке белково-сбивного полуфабриката
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование кинетики массопереноса при сушке белково-сбивного полуфабриката
Дослідження кінетики массопереносу при сушінні білково-збивного печива Investigation of the kinetics of mass transfer in drying protein-whipped semi-product |
|
Creator |
Пурич, Ж. В.
Пурич, Ж. В. Purich, J. Дорохович, А. Н. Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Костенюк, Н. Н. Костенюк, Н. М. Kosteniuk, N. Ройтер, И. М. Ройтер, І. М. Royter, I. Чернюк, М. С. Чернюк, М. С. Chernyuk, M. |
|
Subject |
яичный белок
кинетика сушки влага кривые сушки яєчний білок кінетика сушіння волога криві сушіння egg white the kinetics of drying moisture drying curves |
|
Description |
Статья посвящена исследованию кинетики сушки белково-сбивного полуфабриката, приведены и исследованы кривые сушки нативного и выдержанного яичного белка. Стаття присвячена дослідженню кінетики сушіння білково-збивного напівфабрикату, наведено та досліджено криві сушіння нативного та витриманого яєчного білка. The article deals with drying kinetics of protein-whipped semifinished product are studied and drying curves of native and aged egg whites.
|
|
Date |
2013-02-18T07:52:13Z
2013-02-18T07:52:13Z 1983 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Исследование кинетики массопереноса при сушке белково-сбивного полуфабриката / Ж. В. Пурич, А. Н. Дорохович, Н. Н. Костенюк, И. М. Ройтер, М. С. Чернюк // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1983. – № 12. – С. 27–28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6336 |
|
Language |
other
|
|