Спосіб виробництва вершкового крему (Патент на корисну модель № 56647)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва вершкового крему (Патент на корисну модель № 56647)
Способ производства сливочного крема (Патент на полезную модель № 56647) Way of production of the creamy cream (Utility model patent number 56647) |
|
Creator |
Мельничук, О. В.
Мельничук, О. В. Melnichuk, O. V. Камбулова (Чудік), Ю. В. Камбулова (Чудик), Ю. В. Kambulova (Chudik), J. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Осіпенко, У. С. Осипенко, У. С. Osipenko, U. Антонюк, М. М. Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. |
|
Subject |
вершковий крем
пектинвмісне пюре сливочный крем пектинсодержащее пюре creamy cream containing peсtin puree |
|
Description |
Спосіб виробництва вершкового крему, що передбачає збивання охолоджених вершків із цукровою пудрою, який відрізняється тим, що на етапі одержання збитої маси із вершків жирністю 30-33 % додають 15-18 % гідролізованого пектинвмісного пюре, увареного до вмісту сухих речовин 40-45 % і охолодженого до температури 2-4 °С. Способ производства сливочного крема, предусматривающий взбивания охлажденных сливок с сахарной пудрой, который отличается тем, что на этапе получения сбитой массы из сливок жирностью 30-33% добавляют 15-18% гидролизованного пектинсодержащего пюре, уваренного до содержания сухих веществ 40-45% и охлажденного до температуры 2-4 ° С. Way of production of the creamy cream, providing beating of the cooled cream with icing sugar which differs that at a stage of obtaining the brought-down weight from cream fat content of 30-33% add 15-18% of the hydrolyzed containing peсtin puree, to the content of solids of 40-45% and cooled up to the temperature of 2-4 °C. |
|
Date |
2013-02-18T10:28:29Z
2013-02-18T10:28:29Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент на корисну модель № 56647 U, МПК А23L 1/0524 A23C 13/00 A23C 23/00. Спосіб виробництва вершкового крему / О. В. Мельничук, Ю. В.Камбулова, І. О. Кропивницька, В. І. Оболкіна, У. С. Осипенко, М. М. Антонюк // № u201007203, Заявл. 10.06.2010; Опубл. 25.01.2011. Бюл. № 2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6378 |
|
Language |
uk_UK
|
|