Запис Детальніше

Спосіб виробництва вершкового крему (Патент на корисну модель № 56647)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва вершкового крему (Патент на корисну модель № 56647)
Способ производства сливочного крема (Патент на полезную модель № 56647)
Way of production of the creamy cream (Utility model patent number 56647)
 
Creator Мельничук, О. В.
Мельничук, О. В.
Melnichuk, O. V.
Камбулова (Чудік), Ю. В.
Камбулова (Чудик), Ю. В.
Kambulova (Chudik), J.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Осіпенко, У. С.
Осипенко, У. С.
Osipenko, U.
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
 
Subject вершковий крем
пектинвмісне пюре
сливочный крем
пектинсодержащее пюре
creamy cream
containing peсtin puree
 
Description Спосіб виробництва вершкового крему, що передбачає збивання охолоджених вершків із цукровою пудрою, який відрізняється тим, що на етапі одержання збитої маси із вершків жирністю 30-33 % додають 15-18 % гідролізованого пектинвмісного пюре, увареного до вмісту сухих речовин 40-45 % і охолодженого до температури 2-4 °С.
Способ производства сливочного крема, предусматривающий взбивания охлажденных сливок с сахарной пудрой, который отличается тем, что на этапе получения сбитой массы из сливок жирностью 30-33% добавляют 15-18% гидролизованного пектинсодержащего пюре, уваренного до содержания сухих веществ 40-45% и охлажденного до температуры 2-4 ° С.
Way of production of the creamy cream, providing beating of the cooled cream with icing sugar which differs that at a stage of obtaining the brought-down weight from cream fat content of 30-33% add 15-18% of the hydrolyzed containing peсtin puree, to the content of solids of 40-45% and cooled up to the temperature of 2-4 °C.
 
Date 2013-02-18T10:28:29Z
2013-02-18T10:28:29Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель № 56647 U, МПК А23L 1/0524 A23C 13/00 A23C 23/00. Спосіб виробництва вершкового крему / О. В. Мельничук, Ю. В.Камбулова, І. О. Кропивницька, В. І. Оболкіна, У. С. Осипенко, М. М. Антонюк // № u201007203, Заявл. 10.06.2010; Опубл. 25.01.2011. Бюл. № 2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6378
 
Language uk_UK