Запис Детальніше

Исследование процесса выпечки бисквитных полуфабрикатов в промышленных условиях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование процесса выпечки бисквитных полуфабрикатов в промышленных условиях
Дослідження процесу випікання бісквітних напівфабрикатів в промислових умовах
Research the process of baking biscuits semis in industrial environments
 
Creator Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Бондаренко, Е. Г.
Бондаренко, Є. Г.
Bondarenko, E.
Кокарева, В. У.
Кокарева, В. У.
Kokareva, V.
 
Subject параметры
режим
температура
температурные кривые
показатель качества
параметри
режим
температура
температурні криві
показник якості
parameters
temperature
temperature curves
quality
 
Description Статья посвящена исследованию температурных и паровлажностых режимов выпекания бисквитных полуфабрикатов в различных печах. Приведены показатели качества бисквитного полуфабриката в различных печах. Стаття присвячена дослідженню температурних і парозволожувальних режимів випікання бісквітних напівфабрикатів в різних печах. Наведено показники якості бісквітного напівфабрикату в різних печах. The article deals with the temperature and baking biscuits parovlazhnostyh modes semis in different furnaces. The indicators of quality in a variety of semi-finished biscuit ovens.
 
Date 2013-02-18T07:55:54Z
2013-02-18T07:55:54Z
1971
 
Type Article
 
Identifier Дорохович А. Н. Исследование процесса выпечки бисквитных полуфабрикатов в промышленных условиях / А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко, В. У. Кокарева // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1971. – № 2. – С. 38–40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6338
 
Language other