Исследование процесса выпечки бисквитных полуфабрикатов в промышленных условиях
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование процесса выпечки бисквитных полуфабрикатов в промышленных условиях
Дослідження процесу випікання бісквітних напівфабрикатів в промислових умовах Research the process of baking biscuits semis in industrial environments |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Бондаренко, Е. Г. Бондаренко, Є. Г. Bondarenko, E. Кокарева, В. У. Кокарева, В. У. Kokareva, V. |
|
Subject |
параметры
режим температура температурные кривые показатель качества параметри режим температура температурні криві показник якості parameters temperature temperature curves quality |
|
Description |
Статья посвящена исследованию температурных и паровлажностых режимов выпекания бисквитных полуфабрикатов в различных печах. Приведены показатели качества бисквитного полуфабриката в различных печах. Стаття присвячена дослідженню температурних і парозволожувальних режимів випікання бісквітних напівфабрикатів в різних печах. Наведено показники якості бісквітного напівфабрикату в різних печах. The article deals with the temperature and baking biscuits parovlazhnostyh modes semis in different furnaces. The indicators of quality in a variety of semi-finished biscuit ovens.
|
|
Date |
2013-02-18T07:55:54Z
2013-02-18T07:55:54Z 1971 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович А. Н. Исследование процесса выпечки бисквитных полуфабрикатов в промышленных условиях / А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко, В. У. Кокарева // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1971. – № 2. – С. 38–40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6338 |
|
Language |
other
|
|