Кинетика выпечки бисквитного полуфабриката
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кинетика выпечки бисквитного полуфабриката
Кінетика випікання бісквітного напівфабрикату Kinetics baking biscuit semis |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Бондаренко, Є. Г. Бондаренко, Е. Г. Bondarenko, E. |
|
Subject |
кинетика
бисквитный полуфабрикат гигротермическая обработка температура кривые роста кінетика бісквітний напівфабрикат гігротермічна обробка температура криві росту kinetics sponge cake mix processing of gigrotermik temperature growth curves |
|
Description |
Статья посвящена исследованию процесса выпечки бисквитного полуфабриката. Приведены и исследованы температурные кривые прогрева и кривые роста бисквитного полуфабриката при выпечке. Стаття присвячена дослідженню процесу випікання бісквітного напівфабрикату. Наведено та досліджено температурні криві прогріву та криві росту бісквітного напівфабрикату під час випікання. The article deals with the process of semi-finished biscuit baking. Are investigated and temperature curves of heating and the growth curves of semi-finished biscuit baking. |
|
Date |
2013-02-18T08:53:56Z
2013-02-18T08:53:56Z 1972 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович А. Н. Кинетика выпечки бисквитного полуфабриката / А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1972. – № 11. – С. 18–21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6341 |
|
Language |
other
|
|