Запис Детальніше

Кинетика выпечки бисквитного полуфабриката

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кинетика выпечки бисквитного полуфабриката
Кінетика випікання бісквітного напівфабрикату
Kinetics baking biscuit semis
 
Creator Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Бондаренко, Є. Г.
Бондаренко, Е. Г.
Bondarenko, E.
 
Subject кинетика
бисквитный полуфабрикат
гигротермическая обработка
температура
кривые роста
кінетика
бісквітний напівфабрикат
гігротермічна обробка
температура
криві росту
kinetics
sponge cake mix
processing of gigrotermik
temperature
growth curves
 
Description Статья посвящена исследованию процесса выпечки бисквитного полуфабриката. Приведены и исследованы температурные кривые прогрева и кривые роста бисквитного полуфабриката при выпечке. Стаття присвячена дослідженню процесу випікання бісквітного напівфабрикату. Наведено та досліджено температурні криві прогріву та криві росту бісквітного напівфабрикату під час випікання.
The article deals with the process of semi-finished biscuit baking. Are investigated and temperature curves of heating and the growth curves of semi-finished biscuit baking.
 
Date 2013-02-18T08:53:56Z
2013-02-18T08:53:56Z
1972
 
Type Article
 
Identifier Дорохович А. Н. Кинетика выпечки бисквитного полуфабриката / А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1972. – № 11. – С. 18–21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6341
 
Language other