Запис Детальніше

Об использовании бактериальной β-галактозидазы при производстве печенья

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Об использовании бактериальной β-галактозидазы при производстве печенья
Про використання бактеріальної β-галактозидази при виробництві печива
On the use of the bacterial β-galactosidase activity in the production of biscuits
 
Creator Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Щелокова, И. Ф.
Щелокова, І. Ф.
Schelokova, I.
Кудря, В. А.
Кудря, В. А.
Kudrya, V.
Цирик, Н. А.
Цирик, Н. А.
Tsyryc, N.
Миняйленко, Т. Н.
Міняйленко, Т. Н.
Minyaylenko, T.
 
Subject молочные продукты
лактоза
ферменты
β-галактозидаза
пенетрометр
сухая молочная сыворотка
гидролиз
молочні продукти
лактоза
ферменти
β-галактозидаза
пенетрометр
суха молочна сироватка
гідроліз
dairy products
lactose
enzymes
β-galactosidase
penetrometer
dry milk whey
hydrolysis
 
Description Статья посвящена исследованию целесообразности использования бактериальной β-галактозидазы для гидролиза лактозы молокопродуктов, входящих в состав мучных кондитерских изделий. Установлена возможность исключения инвертного сиропа при использовании β-галактозидазы. Стаття присвячена дослідженню доцільності використання бактеріальної β-галактозидази для гідролізу лактози молокопродуктів, які входять до складу борошняних кондитерських виробів. Встановлено можливість виключення інвертного сиропу при використанні β-галактозидази. The article investigates the feasibility of using bacterial β-galactosidase for the hydrolysis of lactose dairy products included in the confectionery. The possibility of excluding invert syrup using β-galactosidase.
 
Date 2013-02-18T09:12:22Z
2013-02-18T09:12:22Z
1985
 
Type Article
 
Identifier Об использовании бактериальной β-галактозидазы при производстве печенья / А. Н. Дорохович, И. Ф. Щелокова, В. А. Кудря, Н. А. Цирик, Т. Н. Миняйленко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1985. – № 10. – С. 43–44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6343
 
Language other