Запис Детальніше

Теплопоглощение при выпечке бисквита

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплопоглощение при выпечке бисквита
Теплопоглинання при випіканні бісквіту
Heat absorption during baking biscuits
 
Creator Бондаренко, Е. Г.
Бондаренко, Є. Г.
Bondarenko, E.
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Михелев, А. А.
Міхелев, А. А.
Mikhelev, A.
 
Subject кинетика теплопоглощения
бисквит
температура
плотность
режим выпечки
кінетика теплопоглинання
бісквіт
температура
щільність
режим випікання
kinetics of heat absorption
biscuit
temperature
density
mode of baking
 
Description В статье исследованы процессы теплопоглощения при выпечке бисквита. Подобран рациональный режим выпечки, при котором снижаются потери от упекания, что увеличивает выход продукта и уменьшает расход тепла. В статті досліджено процеси теплопоглинання при випіканні бісквіту. Підібрано раціональний режим випікання, при якому знижуються втрати від упікання, що збільшує вихід продукту і зменшує витрату тепла. The article investigates the processes of heat absorption during baking biscuits. Selected rational regime of baking, to decrease the loss, which increases the output of the product and reduces the consumption of heat.
 
Date 2013-02-18T09:36:01Z
2013-02-18T09:36:01Z
1977
 
Type Article
 
Identifier Бондаренко Е. Г. Теплопоглощение при выпечке бисквита / Е. Г. Бондаренко, А. Н. Дорохович, А. А. Михелев // Пищевая технология. – 1977. – № 3. – С. 29–36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6350
 
Language other