Теплопоглощение при выпечке бисквита
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теплопоглощение при выпечке бисквита
Теплопоглинання при випіканні бісквіту Heat absorption during baking biscuits |
|
Creator |
Бондаренко, Е. Г.
Бондаренко, Є. Г. Bondarenko, E. Дорохович, А. Н. Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Михелев, А. А. Міхелев, А. А. Mikhelev, A. |
|
Subject |
кинетика теплопоглощения
бисквит температура плотность режим выпечки кінетика теплопоглинання бісквіт температура щільність режим випікання kinetics of heat absorption biscuit temperature density mode of baking |
|
Description |
В статье исследованы процессы теплопоглощения при выпечке бисквита. Подобран рациональный режим выпечки, при котором снижаются потери от упекания, что увеличивает выход продукта и уменьшает расход тепла. В статті досліджено процеси теплопоглинання при випіканні бісквіту. Підібрано раціональний режим випікання, при якому знижуються втрати від упікання, що збільшує вихід продукту і зменшує витрату тепла. The article investigates the processes of heat absorption during baking biscuits. Selected rational regime of baking, to decrease the loss, which increases the output of the product and reduces the consumption of heat.
|
|
Date |
2013-02-18T09:36:01Z
2013-02-18T09:36:01Z 1977 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бондаренко Е. Г. Теплопоглощение при выпечке бисквита / Е. Г. Бондаренко, А. Н. Дорохович, А. А. Михелев // Пищевая технология. – 1977. – № 3. – С. 29–36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6350 |
|
Language |
other
|
|