Запис Детальніше

Выпечка бисквитного полуфабриката в печах ПХС-25

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Выпечка бисквитного полуфабриката в печах ПХС-25
Випікання бісквітного напівфабрикату в печах ПХС-25
Semi-finished biscuit baking in ovens PHS-25
 
Creator Михелев, А. А.
Міхелев, А. А.
Mikhelev, A.
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Бондаренко, Е. Г.
Бондаренко, Є. Г.
Bondarenko, E.
Кокарева, В. У.
Кокарева, В. У.
Kokareva, V.
Федоров, В. Г.
Федоров, В. Г.
Fedorov, V.
Шубенко, Б. П.
Шубенко, Б. П.
Shubenko, B.
 
Subject бисквитный полуфабрикат
зона обогрева
кинетика теплопритоков
температура
бісквітний напівфабрикат
зона обігріву
кінетика теплопритоків
температура
sponge cake mix
heating zone
kinetics of the heat leakage
temperature
 
Description В статье исследована кинетика теплопроводности до изделия со всех сторон. Установлены оптимальные режимы выпечки на основе количественных показателей: интенсивность подвода энергии как функции продолжительности выпечки и ее распределения по способам подводу. В статті досліджено кінетику теплопровідності до виробу з усіх боків. Встановлено оптимальні режими випікання на основі кількісних показників: інтенсивність підводу енергії як функції тривалості випікання і її розподілення за способами підводу. The paper investigated the kinetics of the thermal conductivity to the product from all sides. The optimal batch mode on the basis of quantitative indicators: the intensity of energy supply as a function of the duration of baking and distribution methods for the cart.
 
Date 2013-02-18T09:40:16Z
2013-02-18T09:40:16Z
1974
 
Type Article
 
Identifier Михелев, А. А. Выпечка бисквитного полуфабриката в печах ПХС-25 / А. А. Михелев, А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко, В. У. Кокарева, В. Г. Федоров, Б. П. Шубенко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1974. – № 1. – С. 19–22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6351
 
Language other