Выпечка бисквитного полуфабриката в печах ПХС-25
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Выпечка бисквитного полуфабриката в печах ПХС-25
Випікання бісквітного напівфабрикату в печах ПХС-25 Semi-finished biscuit baking in ovens PHS-25 |
|
Creator |
Михелев, А. А.
Міхелев, А. А. Mikhelev, A. Дорохович, А. Н. Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Бондаренко, Е. Г. Бондаренко, Є. Г. Bondarenko, E. Кокарева, В. У. Кокарева, В. У. Kokareva, V. Федоров, В. Г. Федоров, В. Г. Fedorov, V. Шубенко, Б. П. Шубенко, Б. П. Shubenko, B. |
|
Subject |
бисквитный полуфабрикат
зона обогрева кинетика теплопритоков температура бісквітний напівфабрикат зона обігріву кінетика теплопритоків температура sponge cake mix heating zone kinetics of the heat leakage temperature |
|
Description |
В статье исследована кинетика теплопроводности до изделия со всех сторон. Установлены оптимальные режимы выпечки на основе количественных показателей: интенсивность подвода энергии как функции продолжительности выпечки и ее распределения по способам подводу. В статті досліджено кінетику теплопровідності до виробу з усіх боків. Встановлено оптимальні режими випікання на основі кількісних показників: інтенсивність підводу енергії як функції тривалості випікання і її розподілення за способами підводу. The paper investigated the kinetics of the thermal conductivity to the product from all sides. The optimal batch mode on the basis of quantitative indicators: the intensity of energy supply as a function of the duration of baking and distribution methods for the cart.
|
|
Date |
2013-02-18T09:40:16Z
2013-02-18T09:40:16Z 1974 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Михелев, А. А. Выпечка бисквитного полуфабриката в печах ПХС-25 / А. А. Михелев, А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко, В. У. Кокарева, В. Г. Федоров, Б. П. Шубенко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1974. – № 1. – С. 19–22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6351 |
|
Language |
other
|
|