Влияние зародышевых хлопьев пшеницы на качество и аромат сахарного печенья
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние зародышевых хлопьев пшеницы на качество и аромат сахарного печенья
Вплив зародкових пластівців пшениці на якість і аромат цукрового печива Effect of wheat germ flakes on the quality and flavor of sugar cookies |
|
Creator |
Маркианова, Л. М.
Маркіанова, Л. М. Markianova, L. Дорохович, А. Н. Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Горняк, Т. М. Горняк, Т. М. Gornak, T. Ройтер, И. М. Ройтер, І. М. Royter, I. |
|
Subject |
сахарное печенье
зародышевые хлопья пшеницы органолептические показатели физико-химические показатели технология цукрове печиво зародкові пластівці пшениці органолептичні показники фізико-хімічні показники технологія sugar cookies wheat germ flakes organoleptic characteristics physico-chemical characteristics technology |
|
Description |
Статья посвящена исследованию возможности использования зародышевых хлопьев пшеницы, как источника минеральных веществ. Исследованы органолептические и физико-химические показатели нового вида сахарного печенья. Стаття присвячена дослідженню можливості використання зародкових пластівців пшениці, як джерела мінеральних речовин. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники нового виду цукрового печива. The article investigates the possibility of using embryonic wheat flakes as a source of minerals. Studied organoleptic and physical-chemical properties of a new type of sugar cookie.
|
|
Date |
2013-02-18T09:48:41Z
2013-02-18T09:48:41Z 1987 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Влияние зародышевых хлопьев пшеницы на качество и аромат сахарного печенья / Л. М. Маркианова, А. Н. Дорохович, Т. М. Горняк, И. М. Ройтер // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1987. – № 10. – С. 37–39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6357 |
|
Language |
uk_UK
|
|