Запис Детальніше

Зависимость усвояемости белков пшеничных зародышей от их технологической обработки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зависимость усвояемости белков пшеничных зародышей от их технологической обработки
Залежність засвоюваності білків пшеничних зародків від їх технологічної обробки
Dependence of protein digestibility of wheat germ on their technological processing
 
Creator Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Роговая, А. Б.
Рогова, А. Б.
Rogova, A.
Горняк, Т. М.
Горняк, Т. М.
Gornak, T.
 
Subject зародыши пшеницы
белок
сульфгидрильные соединения
термическая обработка
зародки пшениці
білок
сульфгідрильні сполуки
термічна обробка
wheat germ
protein
sulfhydryl compounds
heat treatment
 
Description Статья посвящена исследованию оптимальных параметров обжаривания пшеничных зародышей с целью устранения негативного бобового привкуса. Исследована атакуемость белка обжаренных зародышей пшеницы ферментами. Стаття присвячена дослідженню оптимальних параметрів обсмажування пшеничних зародків з метою усунення негативного бобового присмаку. Досліджено атакуємість білка обсмажених зародків пшениці ферментами. The article deals with the optimal parameters of roasting wheat germ to eliminate negative bean flavor. Investigated to ataks on the roasted wheat germ protein by enzymes.
 
Date 2013-02-18T10:07:47Z
2013-02-18T10:07:47Z
1984
 
Type Article
 
Identifier Дорохович А. Н. Зависимость усвояемости белков пшеничных зародышей от их технологической обработки / А. Н. Дорохович, Т. М. Горняк, А. Б. Роговая // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1984. – № 7. – С. 41–42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6362
 
Language other