Зависимость усвояемости белков пшеничных зародышей от их технологической обработки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зависимость усвояемости белков пшеничных зародышей от их технологической обработки
Залежність засвоюваності білків пшеничних зародків від їх технологічної обробки Dependence of protein digestibility of wheat germ on their technological processing |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Роговая, А. Б. Рогова, А. Б. Rogova, A. Горняк, Т. М. Горняк, Т. М. Gornak, T. |
|
Subject |
зародыши пшеницы
белок сульфгидрильные соединения термическая обработка зародки пшениці білок сульфгідрильні сполуки термічна обробка wheat germ protein sulfhydryl compounds heat treatment |
|
Description |
Статья посвящена исследованию оптимальных параметров обжаривания пшеничных зародышей с целью устранения негативного бобового привкуса. Исследована атакуемость белка обжаренных зародышей пшеницы ферментами. Стаття присвячена дослідженню оптимальних параметрів обсмажування пшеничних зародків з метою усунення негативного бобового присмаку. Досліджено атакуємість білка обсмажених зародків пшениці ферментами. The article deals with the optimal parameters of roasting wheat germ to eliminate negative bean flavor. Investigated to ataks on the roasted wheat germ protein by enzymes.
|
|
Date |
2013-02-18T10:07:47Z
2013-02-18T10:07:47Z 1984 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович А. Н. Зависимость усвояемости белков пшеничных зародышей от их технологической обработки / А. Н. Дорохович, Т. М. Горняк, А. Б. Роговая // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1984. – № 7. – С. 41–42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6362 |
|
Language |
other
|
|