Исследование потребительских свойств безглютенового хлеба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование потребительских свойств безглютенового хлеба
Дослідження споживчих властивостей безглютенового хліба The study of consumer properties of gluten-free bread |
|
Creator |
Грищенко, А. Н.
Грищенко, А. М. Grischenko, A. Дробот, В. И. Дробот, В. І. Drobot, V. |
|
Subject |
безглютеновый хлеб
вкус аромат черствение хлеба безглютеновий хліб смак аромат черствіння хліба gluten-free bread taste flavor stale bread |
|
Description |
В работе приведены результаты исследования потребительских свойств безглютенового хлеба с разными видами муки крупяных культур. Исследованы процессы черствения безглютенового хлеба. В роботі наведено результати дослідження споживчих властивостей безглютенового хліба з різними видами борошна крупяних культур. Досліджено процеси черствіння безглютенового хліба. The results of the study of consumer properties of gluten-free bread with different types of flour cereals. The processes of staling of gluten-free bread.
|
|
Date |
2013-02-18T10:13:23Z
2013-02-18T10:13:23Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Грищенко, А. Н. Исследование потребительских свойств безглютенового хлеба / А. Н. Грищенко, В. И. Дробот // Техника и технология пищевых производств : VIII Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, 27-28 апр. 2011 г. : тезисы докл. – М., 2011. – С. 150.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6370 |
|
Language |
other
|
|