Запис Детальніше

Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Исследование влияния смеси «Солодовая новая» на ход технологического процесса и качество хлеба
Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Завистівська, О. П.
Завистивская, Е. П.
Zavystivska, O.
 
Subject суміш «Солодова нова»
газоутворювальна здатність
водопоглинальна здатність
реологічні властивості
біохімічні процеси
смесь «Солодовая новая»
газообразующая способность
водопоглотительная способность
реологические свойства
биохимические процесы
mixture of "Solodova nova"
gas-forming ability
water-absorbing capacity
theological properties
biochemical processes
 
Description Робота присвячена дослідженню впливу суміші «Солодова нова» на перебіг біохімічних і мікробіологічних процесів в тісті, якість хліба та збереження ним свіжості. За результатами досліджень встановлено, що застосування суміші «Солодова нова» дозволяє поліпшити реологічні властивості тіста, підвищити ефективність технологічних операцій, а також подовжити термін зберігання виробів. Работа посвящена исследованию влияния смеси «Солодовая новая» на биохимические и микробиологические процессы в тесте, качество хлеба и сохранение им свежести. По результатам исследования установлено, что применение смеси «Солодовая новая» позволяет улучшить реологические свойства теста, повысить эффективность технологических операций, а также продлить сроки хранения изделий.
The work is devoted to studying the influence mix “Solodova nova” in the course of biochemical and microbiological processes in the dough, bread quality and preservation of freshness. According to the research found that the use of a mixture“Solodova nova” of can improve the theological properties of dough, improve manufacturing operations and extend the shelf life of products.
 
Date 2013-02-18T10:21:37Z
2013-02-18T10:21:37Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Фалендиш, Н. О. Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба / Н. О. Фалендиш, О. П. Завистівська // Актуальні задачі сучасних технологій: зб. тез доповідей на міжнарод. наук.-практ. конф. молодих учених та студ., 19-20 груд. 2012 р. – Тернопіль: НТНУ ім. І. Пулюя, 2012. – С. 291.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6373
 
Language uk_UK