Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості
Повышение уровня безопасности труда на предприятиях пищевой промышленности Increase of strength of labour on the enterprises of food retail industry security |
|
Creator |
Євтушенко, О. В.
Евтушенко, О. В. Evtushenko, O. Водяник, А. О. Водяник, А. Е. Vodyanik, A. |
|
Subject |
виробничий травматизм
нещасний випадок організаційні причини робоче місце производственный травматизм несчастный случай организационные причины рабочее место production traumatism accident organizational reasons workplace |
|
Description |
Проаналізовано складові організаційних причин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості за період 2003...2011 рр. Вдосконалено методику оцінки стану охорони праці на робочому місці, яка базується на алгоритмі зміни пріоритету заходів з охорони праці на робочому місці, що дозволяє надати системі контролю характер гри та індивідуально підійти до кожної групи спеціалістів. Встановлено показник контролю знань з охорони праці на робочому місці, який дозволяє визначити рівень знань з охорони праці безпосередньо орієнтованих на професію робітників різних технологічних рівнів, а також дає змогу перевірити та оцінити умови праці, робітників під час трудової діяльності. Проанализированы составляющие организационных причин производственного травматизма на предприятиях пищевой промышленности за период 2003...2011 гг. Усовершенствована методика оценки состояния охраны труда на рабочем месте, которая базируется на алгоритме изменения приоритета мероприятий по охране труда на рабочем месте, что позволяет представить системе контроля характер игры и индивидуально подойти к каждой группе специалистов. Установлен показатель контроля знаний по охране труда на рабочем месте, который позволяет определить уровень знаний по охране труда непосредственно ориентированных на профессию рабочих разных технологических уровней, а также дает возможность проверить и оценить условия труда, рабочих, во время трудовой деятельности. The constituents of organizational reasons of production traumatism are analysed on the enterprises of food retail industry for period 2003...2011. The method of estimation of the state of labour protection is improved in the workplace, which is based on the algorithm of change of priority of measures on a labour protection in the workplace, that allows to present the checking system character of game and individually to walk up to every group of specialists. The index of control of knowledges is set on a labour in the workplace, which allows to define the level of knowledges on a labour protection directly oriented to the profession of workings different technological levels, protection, and also enables to check and estimate the terms of labour, workers, during labour activity. |
|
Date |
2013-02-18T10:24:30Z
2013-02-18T10:24:30Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Євтушенко, О. В. Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості / О. В. Євтушенко, А. О. Водяник // Проблеми охорони праці в Україні. – 2012. - Вип. 24. - С. 26-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6375 |
|
Language |
uk_UK
|
|