Запис Детальніше

Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості
Повышение уровня безопасности труда на предприятиях пищевой промышленности
Increase of strength of labour on the enterprises of food retail industry security
 
Creator Євтушенко, О. В.
Евтушенко, О. В.
Evtushenko, O.
Водяник, А. О.
Водяник, А. Е.
Vodyanik, A.
 
Subject виробничий травматизм
нещасний випадок
організаційні причини
робоче місце
производственный травматизм
несчастный случай
организационные причины
рабочее место
production traumatism
accident
organizational reasons
workplace
 
Description Проаналізовано складові організаційних причин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості за період 2003...2011 рр.
Вдосконалено методику оцінки стану охорони праці на робочому місці, яка базується на алгоритмі зміни пріоритету заходів з охорони праці на робочому місці, що дозволяє надати системі контролю характер гри та індивідуально підійти до кожної групи спеціалістів. Встановлено показник контролю знань з охорони праці на робочому місці, який дозволяє визначити рівень знань з охорони праці безпосередньо орієнтованих на професію робітників різних технологічних рівнів, а також дає змогу перевірити та оцінити умови праці, робітників під час трудової діяльності.
Проанализированы составляющие организационных причин производственного травматизма на предприятиях пищевой промышленности за период 2003...2011 гг.
Усовершенствована методика оценки состояния охраны труда на рабочем месте, которая базируется на алгоритме изменения приоритета мероприятий по охране труда на рабочем месте, что позволяет представить системе контроля характер игры и индивидуально подойти к каждой группе специалистов. Установлен показатель контроля знаний по охране труда на рабочем месте, который позволяет определить уровень знаний по охране труда непосредственно ориентированных на профессию рабочих разных технологических уровней, а также дает возможность проверить и оценить условия труда, рабочих, во время трудовой деятельности.
The constituents of organizational reasons of production traumatism are analysed on the enterprises of food retail industry for period 2003...2011.
The method of estimation of the state of labour protection is improved in the workplace, which is based on the algorithm of change of priority of measures on a labour protection in the workplace, that allows to present the checking system character of game and individually to walk up to every group of specialists. The index of control of knowledges is set on a labour in the workplace, which allows to define the level of knowledges on a labour protection directly oriented to the profession of workings different technological levels, protection, and also enables to check and estimate the terms of labour, workers, during labour activity.
 
Date 2013-02-18T10:24:30Z
2013-02-18T10:24:30Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Євтушенко, О. В. Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості / О. В. Євтушенко, А. О. Водяник // Проблеми охорони праці в Україні. – 2012. - Вип. 24. - С. 26-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6375
 
Language uk_UK