Запис Детальніше

Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства
Сферификация как направление исследования в молекулярных технологиях продукции ресторанного хозяйства
Spherification as research direction in molecular technologies at restaurants
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М.
Usatiuk, O.
Дудкіна, О. О.
Дудкина, Е. А.
Dudkina, O.
Ворона, О. П.
Ворона, А. П.
Vorona, O.
 
Subject Сферифікація
молекулярна гастрономія
молекулярні технології
сфери
Сферификация
молекулярная гастрономия
молекулярные технологии
сферы
Spherification
molecular gastronomy
molecular technologies
spheres
 
Description Подано результати теоретичних досліджень сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє надавати традиційним стравам та кулінарним виробам нетипового для них зовнішнього вигляду без зміни їхньої харчової та біологічної цінності. Представлены результаты теоретических исследований сферификации как метода молекулярных технологий, что позволяет придавать традиционным блюдам и кулинарным изделиям нетипичный для них внешний вид без изменения их пищевой и биологической ценности. The article presents the theoretical research results of spherification as a method of molecular technologies that allows providing traditional food and culinary products the untypical physical form without changing their nutritional and biological value.
 
Date 2013-02-18T10:25:18Z
2013-02-18T10:25:18Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, О. О. Дудкіна, О. П. Ворона // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – № 2 (16). – С. 58-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6376
 
Language uk_UK