Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства
Сферификация как направление исследования в молекулярных технологиях продукции ресторанного хозяйства Spherification as research direction in molecular technologies at restaurants |
|
Creator |
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В. Arpul, O. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. Дудкіна, О. О. Дудкина, Е. А. Dudkina, O. Ворона, О. П. Ворона, А. П. Vorona, O. |
|
Subject |
Сферифікація
молекулярна гастрономія молекулярні технології сфери Сферификация молекулярная гастрономия молекулярные технологии сферы Spherification molecular gastronomy molecular technologies spheres |
|
Description |
Подано результати теоретичних досліджень сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє надавати традиційним стравам та кулінарним виробам нетипового для них зовнішнього вигляду без зміни їхньої харчової та біологічної цінності. Представлены результаты теоретических исследований сферификации как метода молекулярных технологий, что позволяет придавать традиционным блюдам и кулинарным изделиям нетипичный для них внешний вид без изменения их пищевой и биологической ценности. The article presents the theoretical research results of spherification as a method of molecular technologies that allows providing traditional food and culinary products the untypical physical form without changing their nutritional and biological value.
|
|
Date |
2013-02-18T10:25:18Z
2013-02-18T10:25:18Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, О. О. Дудкіна, О. П. Ворона // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – № 2 (16). – С. 58-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6376 |
|
Language |
uk_UK
|
|