Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів
Перспективность использования плодово-ягодных сиропов в технологии выпечки сдобных хлебобулочных изделий The prospects of the use of fruit-and-berry syrup in the technology of baking sweet bakery products |
|
Creator |
Мась, П. В.
Мась, П. В. Mas, P. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. |
|
Subject |
здобні вироби
плоди ягоди сиропи бродіння якість здобные изделия плоды ягоды сиропы брожение качество buns fruits berries syrups fermentation quality |
|
Description |
У роботі наведено результати визначення впливу плодово-ягідних сиропів на процес бродіння і якість здобних виробів. В работе приведены результаты определения влияния плодово-ягодных сиропов на процесс брожения и качество сдобных изделий. In the work the results of the determination of the effect of fruit-and-berry syrup to the fermentation process and the quality of the products.
|
|
Date |
2013-02-18T10:26:13Z
2013-02-18T10:26:13Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мась, П. В. Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів / П. В. Мась, В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарcька і кондитерська промисловість. – 2012. – № 3. – С. 3-5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6377 |
|
Language |
uk_UK
|
|