Запис Детальніше

Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів
Перспективность использования плодово-ягодных сиропов в технологии выпечки сдобных хлебобулочных изделий
The prospects of the use of fruit-and-berry syrup in the technology of baking sweet bakery products
 
Creator Мась, П. В.
Мась, П. В.
Mas, P.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
 
Subject здобні вироби
плоди
ягоди
сиропи
бродіння
якість
здобные изделия
плоды
ягоды
сиропы
брожение
качество
buns
fruits
berries
syrups
fermentation
quality
 
Description У роботі наведено результати визначення впливу плодово-ягідних сиропів на процес бродіння і якість здобних виробів. В работе приведены результаты определения влияния плодово-ягодных сиропов на процесс брожения и качество сдобных изделий. In the work the results of the determination of the effect of fruit-and-berry syrup to the fermentation process and the quality of the products.
 
Date 2013-02-18T10:26:13Z
2013-02-18T10:26:13Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Мась, П. В. Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів / П. В. Мась, В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарcька і кондитерська промисловість. – 2012. – № 3. – С. 3-5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6377
 
Language uk_UK