Обґрунтування технології жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування технології жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал»
Обоснование технологии жирового полуфабриката с диетической добавкой «Гемовитал» Substantiation of fat semi-finished product with dietary supplement “Gemovital” |
|
Creator |
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В. Havrysh, A. |
|
Subject |
Дієтична добавка «Гемовітал»
жировий напівфабрикат гемове залізо Диетическая добавка «Гемовитал» жировой полуфабрикат гемовое железо Dietary supplements "Gemovital" at semi-finished product heme iron |
|
Description |
Матеріали присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці технології жирового напівфабрикату, що містить гемове залізо, з використанням з дієтичної добавки «Гемовітал», який реалізується в підприємствах ресторанного господарства. Материалы посвящена теоретическому обоснованию и разработке технологии жирового полуфабриката, содержащего гемовое железо, с использованием с диетической добавки «Гемовитал», который реализуется в предприятиях ресторанного хозяйства. Materials devote to theoretical substantiation and development of the technology of fat semi-finished product with the dietary supplements "Gemovital" containing heme iron that realized in restaurant enterprises.
|
|
Date |
2013-02-18T10:30:41Z
2013-02-18T10:30:41Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — 109 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6379 |
|
Language |
uk_UK
|
|