Запис Детальніше

Обґрунтування технології жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування технології жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал»
Обоснование технологии жирового полуфабриката с диетической добавкой «Гемовитал»
Substantiation of fat semi-finished product with dietary supplement “Gemovital”
 
Creator Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
 
Subject Дієтична добавка «Гемовітал»
жировий напівфабрикат
гемове залізо
Диетическая добавка «Гемовитал»
жировой полуфабрикат
гемовое железо
Dietary supplements "Gemovital"
at semi-finished product
heme iron
 
Description Матеріали присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці технології жирового напівфабрикату, що містить гемове залізо, з використанням з дієтичної добавки «Гемовітал», який реалізується в підприємствах ресторанного господарства. Материалы посвящена теоретическому обоснованию и разработке технологии жирового полуфабриката, содержащего гемовое железо, с использованием с диетической добавки «Гемовитал», который реализуется в предприятиях ресторанного хозяйства. Materials devote to theoretical substantiation and development of the technology of fat semi-finished product with the dietary supplements "Gemovital" containing heme iron that realized in restaurant enterprises.
 
Date 2013-02-18T10:30:41Z
2013-02-18T10:30:41Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — 109 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6379
 
Language uk_UK