Запис Детальніше

Морозиво ацидофільне з підвищеною біологічною цінністю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морозиво ацидофільне з підвищеною біологічною цінністю
Мороженое ацидофильное с повышенной биологической ценностью
Ice cream acidophile with the increased biological value
 
Creator Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Калініна, Г. П.
Калинина, Г. П.
Kalinina, G.
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Згурський, А. В.
Згурский, А. В.
Zgurskiy, A.
 
Subject морозиво
закваска ацидофільної палички
мороженое
закваска ацидофильной палочки
ice cream
acidophile fold
 
Description Спосіб виробництва морозива ацидофільного з підвищеною біологічною цінністю, що включає приготування суміші, її фільтрацію, пастеризацію, охолодження, заквашування закваскою ацидофільної палички у кількості 5 %, сквашування 3-5 год., охолодження, фризерування, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива протягом 6...8 місяців при температурі 18±2 °С, який відрізняється тим, що кількість закваски ацидофільної
палички становить 2...8%, тривалість сквашування становить 10...16 - 1...2 год. та кількість активних одиниць ацидофільної палички в морозиві повинна бути не менше 3-5 протягом зберігання морозива 1,5...2 місяці. Способ производства мороженого ацидофильного с повышенной биологической ценностью, включает приготовление смеси, ее фильтрацию, пастеризацию, охлаждение, заквашивание закваской ацидофильной палочки в количестве 5%, сквашивание 3-5 часов., oхлаждение, фризерование, фасовку, закалку, упаковку и хранение мороженого в течение 6 ... 8 месяцев при температуре 18 ± 2 °С, который отличается тем, что количество закваски ацидофильной палочки составляет 2...8%, продолжительность сквашивания составляет 10 ... 16 - 1 ... 2 часа. и количество активных единиц ацидофильной палочки в мороженом должно быть не менее 3-5 при хранении мороженого 1,5...2 месяца. The way of production of ice cream acidophile with the increased biological value, includes mix preparation, its filtration, pasteurization, cooling, acidophile fold in of 5%, a fermentation of 3-5 hours, coolings, freezing, packing, trainings, packings and ice cream storages at 6... 8 months at a temperature of 18 ± 2 °C which differs that the amount of ferment of an acidophile bacterium makes 2... 8%, will be make duration of a fermentation 10... 16 - 1 ... 2 hours and the quantity of active units of an acidophile added in ice cream has to be not less than 3-5 at ice cream 1,5 storage... 2 months.
 
Date 2013-02-18T10:32:40Z
2013-02-18T10:32:40Z
2007
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель № 27779 Україна, МПК (2006). А 23G 9/00. Морозиво ацидофільне з підвищеною біологічною цінністю / Л. М. Хомічак, Г. Є. Поліщук, Г. П. Калініна, М. М. Антонюк, А. В. Згурський // № u 2007 08321; Заявл. 20.07.2007; Опубл. 12.11.2007. Бюл. № 18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6380
 
Language uk_UK