Запис Детальніше

Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування
Изменение состояния воды в пищевых кристаллических продуктах в процессе их высушивания
A change of the state of water is in food crystalline products in the process of their drying
 
Creator Литвиненко, А. М.
Литвиненко, А. М.
Litvinenko, A.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Орлов, Л. О.
Орлов, Л. А.
Orlov, L.
 
Subject стан води
зміна
сушка
процес
лимонна кислота
рафінована глюкоза
вільна вода
кристалогідратна вода
визначення
метод ЯМР
состояние воды
изменение
сушка
процесс
лимонная кислота
рафинированная глюкоза
свободная вода
кристаллогидратна вода
определение
метод ЯМР
being of water
change
drying
process
lemon acid
refined glucose
free water
crystallohydratna water
determination
method of YAMR
 
Description Методом ЯМР вивчена зміна стану води в складі харчових продуктів – лимонній кислоті і рафінованій глюкозі в процесі їх сушки та визначена кількість вільної і кристалогідратної води.

Методом ЯМР изученное изменение состояния воды в составе пищевых продуктов – лимонной кислоте и рафинированной глюкозе в процессе их сушки и определено количество свободной и кристалогидратной воды.
The data on the amount of free and bound water in crystalline food-stuffs (citric acid and glucose) are obtained. The character of the moisture bound in these products is estimated. It is shown possible to the NMR as a proximate method to control the food-stuff quality in food production processes.
 
Date 2013-02-18T09:08:29Z
2013-02-18T09:08:29Z
1986
 
Type Article
 
Identifier Манк, В. В. Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування / В. В. Манк, Л. О. Орлов, А. М. Литвиненко // Доповіді АН УРСР. Серія Б. Геол., хім. та біол. науки. – 1986. – № 8. – С. 35-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6342
 
Language uk_UK