Запис Детальніше

Spherification as a prospective technique of product production at restaurants

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Spherification as a prospective technique of product production at restaurants
Сферифікація як перспективний метод виробництва продукції в закладах ресторанного господарства
Сферификация как перспективный метод производства продукции в заведениях ресторанного хозяйства
 
Creator Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М.
Usatiuk, O.
Дудкіна, О. О.
Дудкина, Е. А.
Dudkina, O.
 
Subject spherification
molecular technologies
sodium alginate
calcium chloride
spheres
daily requirement
organoleptic evaluation
сферификация
молекулярные технологии
альгинат натрия
хлорид кальция
сферы
суточная потребность
органолептическая оценка
сферифікація
молекулярні технології
альгінат натрію
хлорид кальцію
сфери
добова потреба
органолептична оцінка
 
Description The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. В статье представлены результаты практических исследований сферификации как инновационного метода молекулярной гастрономии, который позволяет предать традиционным блюдам и кулинарным изделиям необычного внешнего вида без изменения их пищевой и биологической ценности. У статті представлені результати практичних досліджень сферіфікаціі як інноваційного методу молекулярної гастрономії, який дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності.
 
Date 2013-02-18T07:46:50Z
2013-02-18T07:46:50Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Dotsenko, V. Spherification as a prospective technique of product production at restaurants / V. Dotsenko, O. Arpul, E. Usatyuk, E. Dudkina // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – 62-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334
 
Language en