Spherification as a prospective technique of product production at restaurants
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Spherification as a prospective technique of product production at restaurants
Сферифікація як перспективний метод виробництва продукції в закладах ресторанного господарства Сферификация как перспективный метод производства продукции в заведениях ресторанного хозяйства |
|
Creator |
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Арпуль, О. В. Арпуль, О. В. Arpul, O. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. Дудкіна, О. О. Дудкина, Е. А. Dudkina, O. |
|
Subject |
spherification
molecular technologies sodium alginate calcium chloride spheres daily requirement organoleptic evaluation сферификация молекулярные технологии альгинат натрия хлорид кальция сферы суточная потребность органолептическая оценка сферифікація молекулярні технології альгінат натрію хлорид кальцію сфери добова потреба органолептична оцінка |
|
Description |
The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. В статье представлены результаты практических исследований сферификации как инновационного метода молекулярной гастрономии, который позволяет предать традиционным блюдам и кулинарным изделиям необычного внешнего вида без изменения их пищевой и биологической ценности. У статті представлені результати практичних досліджень сферіфікаціі як інноваційного методу молекулярної гастрономії, який дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності.
|
|
Date |
2013-02-18T07:46:50Z
2013-02-18T07:46:50Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Dotsenko, V. Spherification as a prospective technique of product production at restaurants / V. Dotsenko, O. Arpul, E. Usatyuk, E. Dudkina // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – 62-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334 |
|
Language |
en
|
|