Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок
Пшеничную муку второго сорта «Новая» отбирают из отрубей Wheat flour second grade «New» selected from bran |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Федорова, Т. О. Федорова, Т. А. Fedorova, T. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. |
|
Subject |
хліб
хімічний склад вітаміни мінеральні речовини висівки хлеб химический состав витамины минеральные вещества отруби bread chemical composition vitamins mineral substances bran |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню хімічного складу борошна «Нове», одержаного з висівок. Встановлено, що це борошно містить більше клейковини, мінеральних речовин та вітамінів, ніж борошно другого сорту. Хліб з борошна «Нове» має гладку поверхню без тріщин та правильну форму. Статья посвящена исследованию химического состава муки «Новая», полученную из отрубей. Установлено, что эта мука содержит больше клейковины, минеральных веществ и витаминов, чем мука второго сорта. Хлеб из муки «Новая» имеет гладкую поверхность без трещин и правильную форму. Article is devoted to the chemical composition of flour "New", made from bran. This flour contains more gluten, minerals and vitamins than second-rate flour, has been established. Bread made from flour "New" has a smooth surface without cracks and regular shape.
|
|
Date |
2013-02-18T10:01:19Z
2013-02-18T10:01:19Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Зерно і хліб. – 2006. – № 1. – С. 35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358 |
|
Language |
uk_UK
|
|