Запис Детальніше

Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок
Пшеничную муку второго сорта «Новая» отбирают из отрубей
Wheat flour second grade «New» selected from bran
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
 
Subject хліб
хімічний склад
вітаміни
мінеральні речовини
висівки
хлеб
химический состав
витамины
минеральные вещества
отруби
bread
chemical composition
vitamins
mineral substances
bran
 
Description Стаття присвячена дослідженню хімічного складу борошна «Нове», одержаного з висівок. Встановлено, що це борошно містить більше клейковини, мінеральних речовин та вітамінів, ніж борошно другого сорту. Хліб з борошна «Нове» має гладку поверхню без тріщин та правильну форму. Статья посвящена исследованию химического состава муки «Новая», полученную из отрубей. Установлено, что эта мука содержит больше клейковины, минеральных веществ и витаминов, чем мука второго сорта. Хлеб из муки «Новая» имеет гладкую поверхность без трещин и правильную форму. Article is devoted to the chemical composition of flour "New", made from bran. This flour contains more gluten, minerals and vitamins than second-rate flour, has been established. Bread made from flour "New" has a smooth surface without cracks and regular shape.
 
Date 2013-02-18T10:01:19Z
2013-02-18T10:01:19Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Зерно і хліб. – 2006. – № 1. – С. 35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
 
Language uk_UK