Порівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці
Сравнительная оценка способов приготовления теста из муки из цельносмолотого зерна пшеницы Comparative evaluation of methods of dough from whole-wheat flour |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. |
|
Subject |
борошно з суцільнозмеленого зерна
висівки пшенична клейковина закваска-підкислювач мука из цельносмолотого зерна отруби пшеничная клейковина закваска-подкислитель whole-wheat flour bran wheat gluten sour-acidulant |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на показники якості хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці. Встановлено, що хліб з цього борошна доцільно готувати прискореним способом з використанням заквасок-підкислювачів. В статье приведены результаты исследования влияния способов приготовления теста на показатели качества хлеба из муки из цельносмолотого зерна пшеницы. Установлено, что хлеб из этой муки целесообразно готовить ускоренным способом с использованием заквасок-подкислителей. The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour. Bread from this flour advisable to prepare an accelerated manner using sour-acidulant.
|
|
Date |
2013-02-18T09:45:56Z
2013-02-18T09:45:56Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Порівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хлебный бизнес. – 2012. – № 5(6). – С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6356 |
|
Language |
uk_UK
|
|