Запис Детальніше

Порівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці
Сравнительная оценка способов приготовления теста из муки из цельносмолотого зерна пшеницы
Comparative evaluation of methods of dough from whole-wheat flour
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
 
Subject борошно з суцільнозмеленого зерна
висівки
пшенична клейковина
закваска-підкислювач
мука из цельносмолотого зерна
отруби
пшеничная клейковина
закваска-подкислитель
whole-wheat flour
bran
wheat gluten
sour-acidulant
 
Description В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на показники якості хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці. Встановлено, що хліб з цього борошна доцільно готувати прискореним способом з використанням заквасок-підкислювачів. В статье приведены результаты исследования влияния способов приготовления теста на показатели качества хлеба из муки из цельносмолотого зерна пшеницы. Установлено, что хлеб из этой муки целесообразно готовить ускоренным способом с использованием заквасок-подкислителей. The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour. Bread from this flour advisable to prepare an accelerated manner using sour-acidulant.
 
Date 2013-02-18T09:45:56Z
2013-02-18T09:45:56Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Порівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хлебный бизнес. – 2012. – № 5(6). – С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6356
 
Language uk_UK