Запис Детальніше

Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба
Влияние продуктов крахмального производства на качество хлеба
Effect of food starch production quality bread
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Казмірчук, О. А.
Казмирчук, Е. А.
Kazmirchuk, O.
 
Subject картопляний сік
сира клейковина
питомий об’єм тіста
дозрівання тіста
білок
амінокислота
картофельный сок
сырая клейковина
удельный объем теста
созревание теста
белок
аминокислота
potato juice
crude gluten
specific obey dough
maturation dough
protein
amino acid
 
Description Дослідження присвячені вивченню впливу сирої клейковини та картопляного соку на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів. Результати теоретичних та експериментальних досліджень вказують, що додавання даної сировини інтенсифікує процес дозрівання тіста і призводить до скорочення технологічного процесу виробництва хліба. Исследования посвящены изучению влияния сырой клейковины и картофельного сока на показатели качества тестовых полуфабрикатов и готовых изделий. Результаты теоретических и экспериментальных исследований указывают, что добавление данного сырья интенсифицирует процесс созревания теста и приводит к сокращению технологического процесса производства хлеба. Study investigates the effects of wet gluten and potato juice on dough quality finished products and finished products. The results of theoretical and experimental studies indicate that the addition of raw dough maturation process intensifies and leads to a reduction in the process of bread production.
 
Date 2013-02-18T10:03:36Z
2013-02-18T10:03:36Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Фалендиш, Н. О. Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба / Н. О. Фалендиш, О. А. Казмірчук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнарод. наук.-практ. інтернет- конф., 14-16 листоп. 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – С. 81-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
 
Language uk_UK