Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба
Влияние продуктов крахмального производства на качество хлеба Effect of food starch production quality bread |
|
Creator |
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Казмірчук, О. А. Казмирчук, Е. А. Kazmirchuk, O. |
|
Subject |
картопляний сік
сира клейковина питомий об’єм тіста дозрівання тіста білок амінокислота картофельный сок сырая клейковина удельный объем теста созревание теста белок аминокислота potato juice crude gluten specific obey dough maturation dough protein amino acid |
|
Description |
Дослідження присвячені вивченню впливу сирої клейковини та картопляного соку на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів. Результати теоретичних та експериментальних досліджень вказують, що додавання даної сировини інтенсифікує процес дозрівання тіста і призводить до скорочення технологічного процесу виробництва хліба. Исследования посвящены изучению влияния сырой клейковины и картофельного сока на показатели качества тестовых полуфабрикатов и готовых изделий. Результаты теоретических и экспериментальных исследований указывают, что добавление данного сырья интенсифицирует процесс созревания теста и приводит к сокращению технологического процесса производства хлеба. Study investigates the effects of wet gluten and potato juice on dough quality finished products and finished products. The results of theoretical and experimental studies indicate that the addition of raw dough maturation process intensifies and leads to a reduction in the process of bread production.
|
|
Date |
2013-02-18T10:03:36Z
2013-02-18T10:03:36Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Фалендиш, Н. О. Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба / Н. О. Фалендиш, О. А. Казмірчук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнарод. наук.-практ. інтернет- конф., 14-16 листоп. 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – С. 81-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360 |
|
Language |
uk_UK
|
|