Запис Детальніше

Хліб покращеної якості (Патент на корисну модель № 28128)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хліб покращеної якості (Патент на корисну модель № 28128)
Хлеб улучшенного качества (Патент на полезную модель № 28128)
Bread of improved quality (Useful model patent 28128)
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
 
Subject суха пшенична клейковина
ферментативноактивне соєве борошно
закваска-підкислювач
пшеничне борошно високого виходу
сухая пшеничная клейковина
ферментативноактивная соевая мука
закваска-подкислитель
пшеничная мука высокого выхода
dry wheat gluten
soybean meal with enzymatic activity
acidifying starter
wheat high-extraction flour
 
Description Патент на корисну модель. Хліб з суцільнозмеленого зерна пшениці містить пшеничне борошно високого виходу підвищеної дисперсності, суху пшеничну клейковину, ферментативноактивне соєве борошно, олію соняшникову, закваску-підкислювач. Технічним результатом винаходу є отримання хліба з високими показниками пористості і формостійкості, з еластичною м'якушкою, гладкою випуклою поверхнею. Хліб характеризується високим вмістом харчових волокон, суха пшенична клейковина і соєве борошно додатково збагачують його білками і подовжують термін збереження ним свіжості. Патент на полезную модель. Хлеб из цельномолотого зерна пшеницы содержит пшеничную муку высокого выхода повышенной дисперсности, сухую пшеничную клейковину, ферментативноактивную соевую муку, масло подсолнечное, закваску-подкислитель. Техническим результатом изобретения является получение хлеба с высокими показателями пористости и формостойкости, с эластичным мякишем, гладкой выпуклой поверхностью. Хлеб характеризуется высоким содержанием пищевых волокон, сухая пшеничная клейковина и соевая мука дополнительно обогащают его белками и удлиняют срок хранения ним свежести. Useful model patent. A bread of ground whole wheat grain comprises wheat flour of high output of increased dispersion, dry wheat gluten, enzymatically active soybean flour, sunflower oil, an acidifying starter. The technical result of the invention is in obtaining the bread with high porousness indices and form stability, with elastic crumb, the smooth concave surface. The bread is characterized by a high content of dietary fiber, the dry wheat gluten and soybean flour additionally enrich the bread with proteins and prolong the term of preserving the freshness thereby.
 
Date 2013-02-19T08:59:12Z
2013-02-19T08:59:12Z
2007
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель № 28128 Україна, МПК7 А 21 D 2/36, А 21 D 13/02. Хліб покращеної якості / В. І. Дробот, Л. А. Михонік ; заявник та власник патенту НУХТ. – № 200708323 ; заявл. 20.07.07 ; опубл. 26.11.07, Бюл. № 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6402
 
Language uk_UK