Запис Детальніше

Білково-гречаний хліб (Патент на корисну модель №75423)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білково-гречаний хліб (Патент на корисну модель №75423)
Белково-гречневый хлеб (Патент на полезную модель № 75423)
Protein- buckwheat bread (Patent for useful model № 75423)
 
Creator Гордієнко, Т. В.
Гордиенко, Т. В.
Gordiyenko, T.
Семенова, А. Б.
Семенова, А. Б.
Semenova, A.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject суха пшенична клейковина
гречані пластівці
борошно
сухая пшеничная клейковина
гречневые хлопья
мука
dry wheat gluten
buckwheat flakes
flour
 
Description Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. Патент на полезную модель. Предложена рецептура белково-гречневого хлеба. Белково-гречневый хлеб содержит муку, сухую пшеничную клейковину, дрожжи, соль йодированную пищевую, масло подсолнечное и гречневые хлопья. Рецептура обеспечивает
получение хлеба с хорошими органолептическим
показателями, высоким содержанием белка, пищевых волокон, минеральных веществ и витаминов. Useful model patent. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.
 
Date 2013-02-19T09:04:06Z
2013-02-19T09:04:06Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Пат. 75423 Україна, МПК7 А 21 D 8/00, А 21 D 13/00. Білково-гречаний хліб / Гордієнко Т. В., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник та власник патенту НУХТ. – № 201207607 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 26.11.12, Бюл. № 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6406
 
Language uk_UK