Запис Детальніше

Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів
Использование зерновых хлопьев в технологии оздоровительных продуктов
The cereals grain use in health-improving products technology
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
Семенова, А. Б.
Семенова, А. Б.
Semenova, A.
 
Subject гречані пластівці
вівсяні пластівці
харчові волокна
рецептурні композиції
гречневые хлопья
овсяные хлопья
пищевые волокна
рецептурные композиции
buckwheat flakes
oat flakes
dietary fiber
bakery composition
 
Description В статті розглядається можливість застосування продуктів переробки круп’яних культур в хлібопеченні. Наведено короткий опис корисних властивостей круп’яних культур. Представлено дані досліджень реологічних властивостей тіста з продуктами переробки круп’яних культур та їх вплив на технологічні показники і якість готових виробів. В статье рассматривается возможность применения продуктов переработки крупяных культур в хлебопечении. Приведен краткий обзор полезных свойств крупяных продуктов. Представлены данные исследований реологических свойств теста с продуктами переработки крупяных культур и их влияние на технологические показатели и качество готовых изделий. The article gives a brief overview of the application possibility for groats processing products in baking. A brief account is given of the useful groats processing products properties. The research data of rheological properties of dough samples and influence of groats processing products on parameters of technological process and bread quality are presented.
 
Date 2013-02-19T09:05:43Z
2013-02-19T09:05:43Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, О. Д. Тесля, А. Б. Семенова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 1(98). – С. 3–4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6407
 
Language uk_UK