Запис Детальніше

Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону
Жировая фаза микроструктуры суспензии добавки из семени льна
Fat phase of supplement suspension microstructure of flax seed
 
Creator Махоніна, М. Ю.
Рашевська, Т. О.
Махонина, М. Ю.
Рашевская, Т. А.
Makhonina, M.
Rashevska, T.
 
Subject добавка із насіння льону
суспензія
агрегат
глобула
добавка из семян льна
суспензия
агрегат
глобула
flaxseed addition
suspension
aggregate
globule
 
Description Розроблено новий вид вершкового масла з добавкою із насіння льону та технологію отримання високодисперсної добавки, яка вноситься у масло у вигляді суспензії у маслянці. Суспензію добавки насіння із льону вивчали у звичайному світлі "на проходження" та у поляризованому.Встановлено, що лляна олія суттєво впливає на мікроструктуру суспензії добавки із насіння льону. Разработано новый вид сливочного масла с добавкой из семени льна и технологию высокодисперсной добавки, которую вносили у масло у виде суспензии в маслянке.Суспензию добавки из семени льна исследовали в обычном свете "на прохождение" и поляризованом. Установлено,что лляное масло влияет на микроструктуру суспензии добавки из семени льна. It was proven, that flaxseed oil has a significant influence on microstructure
of flaxseed suspension. During the formation of structural elements of suspension
there is a differentiation of glycerides due to their chemical and physical properties.
Some groups of glycerides take part in emulsion formation; others form a thin layer
on structural elements and the highest melted glycerides are crystallized on the
boundary surfaces.
 
Date 2013-02-19T11:24:43Z
2013-02-19T11:24:43Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Махоніна, М. Ю.Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону/М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська//Щоквартальний науково-виробничий журнал Одеської національної академії харчових технологій. Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2(15). - С.50-53
2073-8684
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6413
 
Language uk_UK