Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону
Жировая фаза микроструктуры суспензии добавки из семени льна Fat phase of supplement suspension microstructure of flax seed |
|
Creator |
Махоніна, М. Ю.
Рашевська, Т. О. Махонина, М. Ю. Рашевская, Т. А. Makhonina, M. Rashevska, T. |
|
Subject |
добавка із насіння льону
суспензія агрегат глобула добавка из семян льна суспензия агрегат глобула flaxseed addition suspension aggregate globule |
|
Description |
Розроблено новий вид вершкового масла з добавкою із насіння льону та технологію отримання високодисперсної добавки, яка вноситься у масло у вигляді суспензії у маслянці. Суспензію добавки насіння із льону вивчали у звичайному світлі "на проходження" та у поляризованому.Встановлено, що лляна олія суттєво впливає на мікроструктуру суспензії добавки із насіння льону. Разработано новый вид сливочного масла с добавкой из семени льна и технологию высокодисперсной добавки, которую вносили у масло у виде суспензии в маслянке.Суспензию добавки из семени льна исследовали в обычном свете "на прохождение" и поляризованом. Установлено,что лляное масло влияет на микроструктуру суспензии добавки из семени льна. It was proven, that flaxseed oil has a significant influence on microstructure of flaxseed suspension. During the formation of structural elements of suspension there is a differentiation of glycerides due to their chemical and physical properties. Some groups of glycerides take part in emulsion formation; others form a thin layer on structural elements and the highest melted glycerides are crystallized on the boundary surfaces. |
|
Date |
2013-02-19T11:24:43Z
2013-02-19T11:24:43Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Махоніна, М. Ю.Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону/М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська//Щоквартальний науково-виробничий журнал Одеської національної академії харчових технологій. Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2(15). - С.50-53
2073-8684 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6413 |
|
Language |
uk_UK
|
|