Запис Детальніше

Удосконалення виробництва кормового борошна на тернопільському мясокомбінаті

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення виробництва кормового борошна на тернопільському мясокомбінаті
Совершенствование производства кормовой муки на тернопольском мясокомбинате
Improvement of cow flour fabrication
 
Creator Тульчевский, М. Г.
Сторчева, В. М.
Кандибка, П. М.
Ткаченко, К. Д.
Гнатюк, П. Г.
Тульчевский, М. Г.
Старчевая, В. Н.
Кандыбка, П. М.
Ткаченко, Е. Д.
Гнатюк, П. Г.
Tulchevskyy, M.
Storcheva, V.
Kandybka, P.
Tkachenko, K.
Hnatiuk, P.
 
Subject м’ясна шквара – напівфабрикат отриманий в процесі теплової обробки нехарчової сировини
шнек – гвинтовий конвейер
сокова пара – пара отримана за рахунок нагрівання м’ясної сировини
горизонтально-вакуумний котел-горизонтальний циліндр з мішалкою всередині
мясная шквара – полуфабрикат полученный в процессе тепловой обработки непищевого сырья
шнек –винтовой конвейер; соковый пар – пар получен при нагревании мясного сырья
горизонтально-вакуумный котел-горизонтальный циліндр с мешалкой внутри
meat crackling - half-finished product
obtained during thermal processing of nonfood raw materials
screw- screw conveyer,
horizontal vacuum boiler- horizontal cylinder with a mash-up inside
juice couple - couple obtained by heating raw meat
 
Description Проведені роботи по вдосконаленню міжопераційного транспорту при виробництві кормового борошна. На основі проведених досліджень структурно-механічних характеристик м’ясної шквари, запропоновано використовувати трубопровідний транспорт в якості міжопераційного. Збудником руху виступає тиск сокової пари, яка отримують в процесі термічної обробки м’ясної сировини у вакуум-горизонтальному котлі. Це дозволило провести модернізацію котлів та центрифуг, інтенсифікувати технологічний процес, покращити санітарні умови. Выполнены работы по усовершенствования межоперационного транспорта при производстве кормовой муки. На основании проведенных исследований структорно-механических характеристик мясной шквары предложено использовать трубопроводный транспорт в качестве межоперационного. Побудителем движения выступает давление соковых паров, которые образуются в процессе тепловой обработки мясного сырья у вакуум-горизонтальном котле. Все это позволило провести модернизацию основного оборудования, интенсифицировать технологический процесс, улучшить санитарные условия. The work on improvement of inter-operation of transport in the production of coarse flour was performed. Based on previous studies of structural and technological properties of meat crackling is proposed to use the pipelines as between operational. Causative movement advocates pressure vapor juice that is obtained during the thermal treatment of raw meat in a vacuum horizontal boiler. This led to the upgrading boilers and centrifuges, intensify the technological process, improve sanitary conditions.
 
Date 2013-02-19T12:15:23Z
2013-02-19T12:15:23Z
1986
 
Type Article
 
Identifier Совершенствование производства кормовой муки на тернопольском мясокомбинате / М. Г. Тульчевский, В. М. Сторчева, П. М. Кандыбка, и др. // Мясная индустрия СССР. - 1986. - № 4. - С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6416
 
Language other