Запис Детальніше

Аналіз конкурентоспроможності м'ясокомбінатів України

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз конкурентоспроможності м'ясокомбінатів України
 
Creator Лисяний, Є.С.
 
Subject конкурентоспроможність
конкурентоспособность
рентабельність продукції
рентабельность продукции
м'ясна промисловість
мясная промышленность
 
Description Об’єкт дослідження – процес формування організаційно-економічних засад розвитку м’ясокомбінатів України на початку ХХІ ст.
Предмет дослідження – теоретичні, методичні та практичні підходи до організаційно-економічних засад розвитку підприємств галузі через порівняльний аналіз діяльності Тульчинського та Конотопського м’ясокомбінатів.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29218
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2012-10-19T12:54:03Z
2012-10-19T12:54:03Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Лисяний, Є.С. Аналіз конкурентоспроможності м'ясокомбінатів України [Текст] / Є.С. Лисяний; наук. кер. А.П. Олех // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, Конотоп, 29 березня 2012 р. / Відп. за вип. В.В. Бібик. — Суми : СумДУ, 2012. — Ч.1. — С. 57-59.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29218
 
Language uk